Prima fază a proiectului rezidenţial AFI City, vândută în totalitate

J.P
Comunicate de presă #Construcţii / 22 iulie 2020

Prima fază a proiectului rezidenţial AFI City, vândută în totalitate

AFI Europe România, una dintre cele mai importante companii imobiliare şi de in-vestiţii de pe piaţa românească, a finalizat dezvoltarea pentru prima fază a AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei din ţara noastră. Prima fază a complexului AFI City a fost vândută în totalitate şi se află, în acest moment, în proces de predare către noii locatari, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Faza 1 constă în 190 de apartamente şi 228 de locuri de parcare supraterane, amplasate în cartierul Bucureştii Noi.

Doron Klein, CEO AFI Europe Romania a declarat: "Sunt extrem de încântat să anunţăm că livrăm deja primele apartamente din AFI City noilor proprietari (...). AFI City este primul nostru proiect rezidenţial în România, bazat pe expertiza noastră pe piaţa locală, prin proiecte de retail şi de birouri, cât şi pe experienţa noastră extinsă din sectorul rezidenţial, pe alte pieţe europene, cum ar fi Cehia, Polonia, Serbia şi Bulgaria. Vom continua dezvoltarea proiectelor noastre în România, în condiţiile în care angajamentul nostru faţă de comunităţile locale din întreaga ţară rămâne put-ernic".

În urma unei analize realizată de Romania Green Building Council (RoGBC), după finaliza-rea primei faze a proiectului, AFI City a primit certificarea GREEN HOMES, potrivit sursei citate. Acordarea acestei certificări a transformat AFI City în unul dintre puţinele proiecte rezidenţiale din ţară cu o astfel de distincţie, datorită standardelor ridicate ale complexului în ceea ce priveşte reducerea impactului asupra mediului. Anterior, proiectul a fost pre-certificat de către RoGBC.

Certificarea GREEN HOMES este susţinută de Comisia Europeană şi este adoptată, în prezent, de 12 state europene, aceasta este orientată către furnizarea unor beneficii de calitate, sănătate, siguranţă şi confort celor care achiziţionează locuinţele.

Conform certificării, apartamentele din AFI City sunt prietenoase cu mediul înconjurător, materialele de construcţie folosite sunt sustenabile şi au un impact redus asupra mediului. Clădirile au o eficienţă energetică sporită, raportată prin facturi mai mici de utilităţi pentru rezidenţii AFI City. Complexul oferă şi locuri de parcare destinate maşinilor electrice, unde rezidenţii îşi pot încărca autoturismele cât timp sunt în propriile locuinţe.

Construcţia AFI City a început în a doua parte a anului 2018, în urma unei investiţii totale de 16 milioane de euro pentru prima fază a proiectului.

Portofoliul companiei include proiecte de retail şi birouri din Bucureşti, Ploieşti şi Braşov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb