Primarul Capitalei critică "neseriozitatea" unor candidaturi

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 5 martie

Sursa foto: facebook / Nicuşor Dan

Sursa foto: facebook / Nicuşor Dan

English Version

Campania dinaintea campaniei electorale este în plină desfăşurare. Atacurile au loc la foc automat, iar alianţele se fac şi se desfac într-un ritm ameţitor. Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, este de părere că "e neserios" ca PNL şi PSD să facă un proiect pentru Bucureşti în doar trei luni, câte mai sunt până la alegeri. În ceea ce-l priveşte, Nicuşor Dan a precizat că are 36 la sută în ultimul sondaj: "Ce e important e că noi avem un primar în funcţie care în sondaje are 30-35 la sută, 36 în ultimul pe care l-am văzut, avem un partid, PSD, care are 30-35%, avem alegeri într-un tur. În alegerile într-un tur oamenii votează util şi asta o să fie meciul, asta este predicţia mea". Edilul a subliniat că în anul 2020 a fost votat de electoratul de dreapta împotriva a 12 ani de administraţie PSD: "În 2020, am fost votat de un întreg public de dreapta împotriva a 12 ani de administraţie PSD în Bucureşti. Pe oamenii ăia îi invit să îmi evalueze activitatea şi din nou să voteze în meciul ăsta dreapta vs PSD". Întrebat despre posibilul contracandidat din partea PNL şi PSD, Nicuşor Dan vorbit despre neseriozitate: "E neserios să faci un proiect pentru Bucureşti în trei luni sau în două luni, cât o să mai fie din momentul în care va fi anunţat". Declaraţia lui Nicuşor dan vine după ce preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, că partidul nu a stabilit deocamdată candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei, spunând că "a rămas suficient timp". Ciucă precizează că PNL şi PSD derulează, în această perioadă, sondaje de opinie care să stabilească posibilii candidaţi care "să se alinieze la aşteptările cetăţenilor". Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura Gabrielei Firea pentru funcţia de primar al Capitalei. Oficial, decizia celor două partide este de a candida pe liste separate la alegerile locale, dar există numeroase discuţii despre un candidat comun la Primăria Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sistemul electoral actual la alegerile locale cu un singur tur de scrutin permite unei minoritati galagioase sa castige alegerile de primar cu voturile a 10-15% din electorat.

    Nu am incredere in sondaje. Nicushor nu poate avea mai mult de 10% sustinere in momentul de fatza.

    N.D. a dezamagit o mare parte a electoratului bucurestean , ce are in spate generatii de bucuresteni get beget ce nu poate accepta asocierea acestuia cu Sosoaca (vezi mitingul la care nu a venit nimeni ) si nici asocierea , din postura declarata de independent , cu opozitia formata din Kelemen ,Barna ,Ciolos ,Orban-nu cel de Budapesta ,care il sprijină de Simion in alegerile Prezidentiale .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb