Primarul general al Capitalei, alături de PNL la inaugurarea sediului de campanie electorală din Bucureşti

A.B.
Politică / 12 noiembrie 2020

Primarul general al Capitalei, alături de PNL la inaugurarea sediului de campanie electorală din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a participat, joi, la inaugurarea sediului de campanie al PNL în Bucureşti, care este situat în acelaşi spaţiu pe care şi Dan l-a folosit ca sediu pentru campania sa pentru alegerile locale din luna septembrie. Nicuşor Dan a înmânat simbolic cheia sediului liderului PNL, Ludovic Orban, şi a transmis că este ""un sediu cu noroc", urând succes echipei liberale, transmite Agerpres.

Nicuşor Dan a fost prezent, joi dimineaţă, alături de Ludovic Orban, de ministul Finanţelor Publice, Forin Cîţu, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi de alţi candidaţi ai PNL la inaugurarea sediului de campanie pentru alegerile parlamentare, închiriat în incinta Magazinului Bucureşti, într-o parte din spaţiul folosit de Nicuşor Dan ca sediu în campania electorală pentru alegerile din 27 septembrie.

Orban a afirmat că îşi doreşte ca Bucureştiul să devină "o capitală economică regională" şi a dat asigurări că Guvenrul se va implica în rezolvarea problemelor administrative ale Capitalei.

"Mulţumesc pentru cheia simbolică pe care mi-aţi dat-o şi vă garantez, cu acest prilej, că tot ceea ce aţi promis în campanie bucureştenilor şi noi ne-am angajat alături de dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveţi în Guvern un partener serios, loial, care este gata să pună în practică toate proiectele pe care le iniţiaţi pentru binele bucureştenilor", a spus Orban.

Nicuşor Dan a declarat, la rândul său, că este "un sediu cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL". Dan a precizat că a ales acest sediu pentru că este "un loc simbolic" şi a urat succes echipei PNL.

"Sunt convins că o să avem aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie", a declarat Nicuşor Dan.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat că liberalii "se pregătesc cu seriozitate" pentru Parlament.

"Cred cu tărie următorul lucru: Bucureştiul are o şansă unică. Alegerea primarului Nicuşor Dan este o şansă unică. Prin seriozitatea lui, prin dedicaţia pentru problemele Bucureştiului, prin modul lipsit de spectacol şi concentrat pe soluţii pe care îl practică Nicuşor Dan avem o şansă ca această capitală să fie civilizată. Pentru ca planurile lui Nicuşor, angajamentul lui pe care l-am semnat împreună, să se vadă în viaţa de zi cu zi a bucureştenilor, capitala ţării, mai mult ca oricare oraş din România, are nevoie de sprijin consitent din partea Guvernului şi a Parlamentului. Lucrurile sunt bine legate între ele. Succesul Bucureştiului are legătură cu schimbarea majorităţii din Parlament de care avem nevoie, fiecare bucureştean", a afirmat Violeta Alexandru.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Dupa cum se vede tot prosti am ramas. Pai ce ai facut ma poporule, iar ai votat PSD si PNL, iar acum te vei vaita ca astea nu fac nimic pentru tine. Pai ma poporule ce iti mai place sa te vaieti si sa votezi PSD si PNL care ti-au vandut resursele pe gratis (petrol si gaz). Avem gaz de exportat la ungurii sa le fie cald si bine, iar ai tai sa stea in frig ca nu ai fost in stare sa maresti infrastructura (35% acoperire in Romania fata de 95% in Ungaria) si tu popor vii si ii votezi, iar si iar sau lasi sistemul la nesfarsit sa decida pentru tine. Mafioti si Hoti asta votezi mai poporule, daca ai fi normal PSD=PNL=1%.

    1. a rezolvat incalzirea si apa calda acum are timp de suete

      "votezi PSD si PNL care ti-au vandut resursele pe gratis (petrol si gaz)"

      ai dreptate sa spui de PNL aripa Tariceanu, aripa Catarama ...toti au facut aripi si asa vor face si PSD sa zboare in pustie  

      "După o scurtă perioadă de la alegeri, intrând în conflict cu vechii liberali, Dinu Patriciu, împreună cu Călin Popescu-Tăriceanu, Horia Rusu și Viorel Cataramă, au provocat o sciziune în partid prin înființarea la 25 iulie 1990 a PNL-Aripa Tânără, formațiune ce va fi condusă de Patriciu.  

      În anul 1991, PNL-Aripa Tânără semnează, alături de FSN (actual PSD), Carta pentru Reformă și Democrație, intrând în Guvernul Petre Roman (2) remaniat. Ca urmare a acestei alianțe, Dinu Patriciu devine ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului." 

      (daca te plictiseste cititul , roaga pe cineva sa-ti citeasca sa poti gandi ...ca de gandit nu poate nimeni sa gandeasca in locul tau)  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb