Primul hotel MGallery, deschis în Chişinău

A.P.
Comunicate de presă / 21 octombrie 2020

Primul hotel MGallery, deschis în Chişinău

Accor, companie în domeniul ospitalităţii augmentate, deschide primul hotel în Balcani, în Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Grupul a semnat un acord de franciză cu compania Dalomites pentru rebrandingul hotelului BERD'S Chişinău, care devine astfel MGallery. Hotelul cu 33 de camere îi va întâmpina pe primii oaspeţi până la sfârşitul acestui an.

Primul hotel marca Accor din ţară va oferi oaspeţilor săi 33 de camere şi apartamente de lux, un restaurant italian, care va servi cocktailuri sub semnătura MGallery, un Art Lounge, în care vor fi expuse piese de artă cu semnificaţie naţională ale artiştilor locali, o experienţă SPA unică, prin intermediul facilităţilor premium şi o sală de fitness complet echipată.

declară Catalina Toma, Director Dezvoltare pentru România-Bulgaria-Republica Cehă şi Moldova al Accor a spus:

"Extinderea ofertei noastre în Balcani a fost un succes, ceea ce oferă investitorilor mai multă încredere de a se alătura familiei Accor. Republica Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de oportunităţi care vor îmbogăţi experienţa fiecărui oaspete ce alege această destinaţie. De aceea, suntem bucuroşi să introducem mărcile Accor pe piaţa locală a ospitalităţii, odată cu primul hotel MGallery deschis la Chişinău. Suntem siguri că va fi un loc ce va oferi vizitatorilor experienţe memorabile şi poveşti de împărtăşit, mai ales că Hotelul BERD'S a câştigat deja inimile oaspeţilor săi".

Lucia Berdos, proprietarul Hotelului BERD'S a declarat: "Conceptul hotelului BERD'S a fost realizat de arhitectul italian Luca Scacchetti, ca o simbioză între patrimoniul cultural moldovenesc şi confortul atemporal al designului modern. Motivele naţionale şi lucrările de artă artizanală sunt îmbinate cu pricepere cu cele mai noi soluţii de design şi tehnologie de ultimă generaţie, care, împreună cu servicii pline de consideraţie, creează o experienţă unică.

De la lansarea proiectului hotelier BERD'S, scopul nostru a fost să îmbogăţim piaţa locală cu noi concepte, servicii şi inovaţii din industrie. Primii 5 ani ai BERD'S au însemnat oaspeţi care sunt acum parte a familiei noastre şi realizări care ne-au determinat să continuăm pe drumul nostru spre a deveni cea mai căutată destinaţie din domeniul ospitalităţii din Moldova. Designul şi caracteristicile unice ale hotelului sunt în acord cu viziunea MGallery Boutique Collection, astfel că ideea de a ne uni forţele cu un grup hotelier internaţional cum este Accor a venit firesc pentru noi ."

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original propriu. Fiecare destinaţie oferă o experienţă inspirată de esenţa locală şi creează Momente Memorabile ce se transformă în amintiri pe viaţă. În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeţilor să descopere peste 30 de destinaţii din întreaga lume. Hotelurile MGallery din Europa de Est sunt situate în oraşe precum Praga, Budapesta, Cracovia, Wroclaw, Odessa şi, în curând, ]n Chişinău.

Amplasate în centrul oraşelor, de-a lungul malului mării, în mijlocul naturii sau în locuri cu peisaje extraordinare, hotelurile din MGallery Collection invită fiecare oaspete să exploreze lumea în toată frumuseţea ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb