PRIN COLECTAREA A 4,29 MILIOANE EURO DE LA INVESTITORI Emisiunea de obligaţiuni deschisă de Libra Internet Bank, finalizată înainte de termen

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 25 martie 2020

Emisiunea privată de obligaţiuni, deschisă de Libra Internet Bank de la data de 17 martie, s-a finalizat înainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori, în mai puţin de o săptămână, potrivit unui comunicat de presă.

Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank, subliniază: "Depăşirea pragului de succes şi închiderea subscripţiei înainte de termen, mai ales în această perioadă dificilă la nivel global, întăresc spiritul ambiţios al Libra".

Plasamentul a fost intermediat cu succes de către Tradeville, fiind înregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online. Obligaţiunile au o valoare nominală de 500 euro, o dobândă de 5% plătibilă semestrial şi scadenţa la zece ani.

"Investitorii au apreciat strategia simplă şi clară, faptul că suntem expuşi pe industrii ferite, precum şi paşii decisivi pe care i-am făcut în zona de tehnologie", a adăugat Emil Bituleanu.

Această lansare de obligaţiuni survine în contextul în care, în 2019, banca a reconfirmat trendul ascendent din ultimii ani, prin atingerea unor praguri istorice: profit net de peste 100 milioane de lei; active mai mari de 6 miliarde lei; surse atrase de peste 5 miliarde lei; credite mai mari de 4 miliarde lei, mai arată sursa citată.

Emil Bituleanu a precizat, în 3 martie: "Sumele de bani atrase sunt menite să susţină ritmul de creştere al băncii de 30% - media anuală din ultimii cinci ani".

Libra Internet Bank a înregistrat una dintre cele mai mari rate de creştere organică din sistemul bancar românesc în ultimii ani, cu o medie anuală de +30% pe ultimii cinci ani. În prezent, banca are active de peste 6 miliarde lei, surse atrase de la clientelă de peste cinci miliarde lei, o reţea de 55 de sucursale şi peste 100.000 de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb