Prin intermediul aplicaţiei Era HoReCa, peste 1000 de restaurante şi-au actualizat meniurile conform cerinţelor ANPC

G.D.
Piaţa de Capital / 16 martie 2023

Prin intermediul aplicaţiei Era HoReCa, peste 1000 de restaurante şi-au actualizat meniurile conform cerinţelor ANPC

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul ALW şi deţinătoarea brandului Allview, anunţă rezultatele obţinute de la lansarea aplicaţiei Era HoReCa, conform unui comunicat remis redacţiei. În doar 3 săptămâni, aplicaţia a depăşit pragul de 1000 de reprezentanţi ai restaurantelor care au utilizat aplicaţia şi a generat peste 10.000 de reţete. În plus, aplicaţia a fost îmbunătăţită cu un calculator de conversie care transformă cantitatea brută a produselor crude în cantităţi nete, în funcţie de modalitatea de preparare (fiert, prăjit, copt şi altele).

Potrivit sursei citate, aplicaţia Era HoReCa oferă o bază de date în continuă creştere, care acum are aproximativ 12.000 de ingrediente care conţin detaliile nutriţionale, inclusiv alergeni şi aditivi alimentari, verificate de Universitatea de Alimentaţie şi Turism Braşov. Pentru a veni în întâmpinarea unităţilor de restauraţie publică, Allview organizează un seminar online în data de 17 martie la ora 11:00, unde vor fi prezentate toate informaţiile necesare pentru a-şi completa meniul, inclusiv exemple concrete de calcule şi răspunsurile ANPC la cele mai întâlnite întrebări.

"Suntem încântaţi să vedem că atât de mulţi reprezentanţi ai unităţilor de restauraţie publică au ales aplicaţia noastră Era HoReCa. Vom continua să investim în mod constant în aplicaţie şi să adăugăm noi functionalităţi pentru a ne asigura că toţi utilizatorii noştri sunt pe deplin multumiţi şi că vom rămăne prima opţiune pentru toţi cei care doresc o soluţie pentru solicitările legale." a declarat Lucian Peticilă - CEO Visual Fan S.A.

Prin aplicaţia Era HoReCa, unităţile HoReCa se aliniază cerinţelor legale ale Ordinului nr. 201/2022 şi oferă o experienţă nutriţională completă clienţilor lor, prin afişarea declaraţiei nutriţionale, ingredientelor în ordine descrescătoare a cantităţii, cu menţiunile despre produsele congelate, alergenii şi aditivii sortaţi pe categorii.

Era HoReCa este o aplicaţie care face parte din sistemul Era Health, un sistem inovativ, care oferă soluţii personalizate, datorită modului inteligent de calcul şi ajustare continuă a micronutrienţilor şi macronutrienţilor reţetelor recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor fiecărui utilizator. Aplicaţia dispune de o bază de date complexă de produse şi permite generarea de meniuri personalizabile cu imagini pentru fiecare reţetă în parte, iar pentru unităţile care au mai multe locaţii, acestea pot fi gestionate dintr-un singur cont, subliniază sursa citată.

Compania a lansat Strategia Green by Allview în 2021, prin care a integrat cu succes trei noi linii de business, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii, de a reduce amprenta de carbon şi de a optimiza costurile utilizatorilor. Acestea includ ERA Health, un sistem complex care promovează o alimentaţie echilibrată, Solar Energy, o soluţie durabilă pentru generarea de energie verde şi Visual EV, o divizie specializată în distribuţia de vehicule electrice.

Adăugarea ingredientelor proprii şi crearea de semipreparate (ingrediente compuse), precum şi posibilitatea de a edita peste 1000 de reţete predefinite, cu imagini, ingrediente, valori nutriţionale, alergeni şi aditivi sortaţi pe categorii, sunt alte funcţionalităţi utile ale aplicaţiei. Ingredientele folosite în reţete vor putea fi înlocuite rapid, atunci când sunt modificate din diverse motive (stoc, înlocuirea cu un produs mai bun, ş.a.), iar utilizatorii vor putea adăuga ingredientele proprii. Toate reţetele sunt confidenţiale şi vizibile doar în contul utilizatorului care le-a creat.

Principalele beneficii pe care utilizatorii le obţin prin accesarea aplicaţiei Era HoReCa sunt:

Bază de date complexă de produse crude şi etichetate, inclusiv coapte, prăjite, fierte, cu informaţii reale despre macronutrienţi, alergeni şi lista completă de aditivi alimentari, sortaţi pe categorii;

Calculator conversie ingrediente din crud în gătit;

Căutare ingrediente după cod de bare sau denumire;

Peste 12.000 de ingrediente;

Export reţetă cu toate detaliile, conform legii 1169/2011;

Generare meniu compact sau cu imagini (disponibil doar în versiunea PRO);

Locaţii multiple în acelaşi cont;

Adăugarea ingredientelor proprii şi crearea de semipreparate (ingrediente compuse);

Mai mult de 1000 de reţete predefinite, editabile, cu ingrediente şi valori nutriţionale;

Confidenţialitatea reţetelor.

Era HoReCa oferă suport telefonic sau prin e-mail pentru orice întrebare sau situaţie întâmpinată. Aplicaţia oferă 4 planuri tarifare, lunare sau anuale, care încep de la 69 lei / lună, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb