Procesul lui Sebastian Ghiţă, amânat pentru 4 august

Anticorupţie / 30 iulie 2015

Procesul lui Sebastian Ghiţă, amânat pentru 4 august

Actualizare 16:38

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat astăzi, pentru 4 august, procesul în care deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată pentru că l-a mituit pe fostul primar al municipiului Ploieşti Iulian Bădescu, potrivit surselor din presă.

(A.C.)

--------------

Ghiţă: "Cred că va dura ceva timp până când se vor formula apărările"

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat, astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se desfăşoară primul termen al dosarului în care a fost trimis în judecată pentru că l-a mituit pe fostul primar al municipiului Ploieşti Iulian Bădescu.

La acest prim termen, desfăşurat în camera preliminară, judecătorii vor decide dacă menţin măsurile preventive dispuse în acest dosar, respectiv controlul judiciar pentru Sebastian Ghiţă.

Înainte de intrarea în sediul instanţei, Ghiţă a declarat: "Am venit să depun o cerere, dosarul a ajuns la instanţă ieri. Astăzi a intrat pe ordinea de lucru şi cred că va dura ceva timp până când se vor formula apărările, până când se vor desfăşura activităţi în acest dosar. Echipa de baschet, o chestiune cu care mă mândresc, 15 ani în care s-au făcut lucruri frumoase, performanţă. În tot ceea ce am făcut acolo, la Ploieşti, am încercat să nu încalc legea şi să nu folosesc bani publici. Suportul către echipa care nu este a mea a fost acordat de primărie, pentru că doreau şi dânşii să participe. Fenomenul era foarte bine văzut în Ploieşti şi orice primar încearcă să se lipească de elementele cu popularitate ridicată".

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit şi spălare de bani, în dosarul privind finanţarea Asociaţiei Basket Club Asesoft cu bani de la bugetul local. În acelaşi dosar a mai fost trimis în judecată fostul primar al municipiului Ploieşti Iulian Bădescu, pentru luare de mită şi abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb