PROIECT EDITORIAL SUSŢINUT DE APA NOVA Mădălin Mihailovici: "Petrolul dispune acum de condiţii demne de o divizionară A"

Companii / 19 septembrie 2017

Mădălin Mihailovici: "Petrolul dispune acum de condiţii demne de o divizionară A"

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a detaliat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, parteneriatul cu Petrolul Ploieşti. "Sunt un vechi susţinător al acestei echipe ale cărei meciuri le urmăream de când eram copil. Am copilărit, de altfel, pe o stradă din vecinătatea stadionului. Am ajuns, la un moment dat, în postura de a avansa ideea unui parteneriat între club şi Veolia România într-o discuţie purtată cu Mircea Dridea. Ideea a fost acceptată şi am mers, apoi, pe calea normală. Petrolul este supremul în fotbalul românesc şi dorim să parcurgem, pas cu pas, drumul către ceea ce ne-am propus. O vom face, însă, doar pe baza unor principii sănătoase precum cinste, onestitate, puterea lucrurului bine făcut. Este, clar, un unicat ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti unde s-a pus baza unui parteneriat între o echipă de Liga a IV-a şi un număr 1 mondial. Lupii sunt puternici în haită, iată un motto care se regăseşte, acum, şi în familia fotbalistică a Petrolului", a punctat Mihailovici.

"Nu voi răspunde la nicio presiune, indiferent de unde vine. Nu am treabă cu echipa pentru că nu mă pricep deloc. Am spus aceste lucruri pentru a elimina orice speculaţie legată de ceea ce s-a spus, în ultimele zile, în legătură cu anumite imixtiuni ale mele în viaţa echipei. Intru în vestiar, este adevărat, doar pentru a le mulţumi jucătorilor legat de modalitatea în care abordează fiecare meci", a declarat astăzi Mădălin Mihailocivi, CEO Veolia România. Petrolul dispune la acest moment de condiţii demne de o divizionară A. "Nu putem vorbi despre un buget în cifre. Există bani suficienţi, în conturi, pentru ca obiectivele asumate împreună să fie duse la îndeplinire. Am achiziţionat aparate Polar de ultimă generaţie pentru a se evalua exact situaţia pregătirii fizice, iar echipa locuieşte, înaintea jocului cu CS Tunari, în cantonament, la Mogoşoaia. Vrem să facem o familie fotbalistică la Petrolul şi prin astfel de modalităţi", a mai spus Mihailovici.

"Avem obligaţia morală sa readucem Petrolul unde îi este locul".

Mircea Dridea, preşedintele de onoare al echipei Petrolul, a participat şi el la conferinţa de presă susţinută de reprezentantul partenerului echipei, Mădălin Mihailovici: "În octombrie anul trecut am avut primele discuţii cu domnul Mihailovici, iar în ianuarie am trecut la treabă. Eram în colaps, din punct de vedere financiar, într-o perioadă de pauză competiţională, iar această implicare a permis echipei să îşi urmeze cursul firesc", a precizat Mircea Dridea. "Avem obligaţia morală de a readuce Petrolul unde îi este locul. Echipa nu este a mea, a noastră, ci aparţine oraşului. De aceea mă aşteptam, clar, la un sprijin mai concret...

Neînvinşi de un an

Şi preşedintele executiv al Petrolului, Cristian Vlad, dar şi antrenorul Octavian Grigore, au participat la conferinţa de presă organizată de clubul ploieştean astăzi. "Suntem într-o postură la care nici nu îndrăzneam să visăm în urmă cu câteva luni. Avem nevoie de timp pentru a clădi o echipă puternică, competitivă, aşa cum îşi doresc toţi suporterii noştri. Mai avem multe de făcut, la sectorul de copii şi juniori şi la nivelul unei baze de pregătire, dar suntem optimişti că lucrurile vor merge în direcţia dorită", a punctat Vlad. Antrenorul Tavi Grigore a spus, la rândul lui, că "lotul actual este unul bun, competitiv pentru acest nivel competiţional. Graba unor suporteri nu este, la acest moment, justificată. Parcurgem etapele pas cu pas în dorinţa de a ne atinge obiectivele", a precizat Octavian Grigore. Petrolul a câştigat alte trei puncte în deplasare graţie unei lovituri de pedeapsă. "Găzarii" au trecut cu bine, dar nu fără emoţii, şi de meciul cu CS Tunari, iar în prezent sunt neînvinşi de un an şi lideri ai ligii a 3-a.

Parteneriatul dintre Veolia şi Petrolul a fost întocmit cu respectarea tuturor cutumelor legale şi este o premieră în momentul de faţă în România. Social responsibility este conceptul care stă la baza parteneriatului. În mare, responsabilitatea socială corporatistă reprezintă implicarea mediului de afaceri în îmbunătăţirea calităţii vieţii comunităţii din care face parte şi în care îşi desfăşoară activitatea, iar mai pe româneşte, mi-ai dat ceva, îţi dau şi eu ceva înapoi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb