Proiectul de investiţii al Cooperativei de Energie a atras până acum peste 40% din suma totală de 2 milioane de lei

Comunicate de presă / 19 martie 2021

Proiectul de investiţii al Cooperativei de Energie a atras până acum peste 40% din suma totală de 2 milioane de lei

Proiectul de investiţii al Cooperativei de Energie a atras până acum peste 40% din suma totală de 2 milioane de lei, necesară achiziţiei unei firme de furnizare. În urma achiziţiei, Cooperativa de Energie va putea intra direct pe piaţă ca furnizor de energie verde, cu certificate de origine, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Banii sunt necesari pentru achiziţionarea unei firme furnizoare de electricitate, astfel încât cooperativa să poată intra direct pe piaţă ca furnizor de energie verde, cu certificate de origine. Cei peste 800 000 de lei adunaţi pana acum au venit sub forma de împrumut de la membrii cooperativei. Si vor fi daţi înapoi cu dobândă. 3,7% pe an, pentru un împrumut pe o perioadă de un an şi 5,2% pe an, pentru un împrumut pentru o perioadă de cinci ani", arată sursa citată.

Cum funcţionează proiectul de investiţii?

Proiectul Investim in energie verde este în continuare deschis, până pe 16 aprilie, pentru oricine doreşte să contribuie la tranziţia către o energie curată, care nu poluează. Se poate investi orice suma, începând de la 500 de lei. Scopul fiind atingerea ţintei de 2 milioane de lei necesara achiziţionării firmei de furnizare.

Tot procesul se desfăşoară online, rapid şi transparent. Este nevoie doar de înscrierea în cooperativa înainte de a putea face tranzacţia.

De ce oameni simpli au ales sa investească într-o cooperativa de energie?

"E direcţia în care trebuie sa ne îndreptăm, ca persoane, ca ţară, ca planetă. Energia verde e cel mai logic şi necesar pas care trebuie făcut. Iar ideea de cooperativa, de susţinere reciprocă, poate convinge mult mai uşor nevoia acestui pas." (Popa Nicuşor)

"Am ales să investesc în Cooperativa de Energie pentru că vreau să contribui la o viaţă mai bună în Romania. În afara faptului că folosind energia verde se reduc poluarea şi emisiile de CO2, foarte important pentru mine este forma organizatorică: cooperativă cu capital românesc. Cooperativa este modelul economic care are efectul pozitiv cel mai mare asupra comunităţii, asupra tuturor oamenilor, chiar si non-membri. În acelaşi timp nu se poate îmbunătăţi durabil viaţa românilor fără întărirea capitalului autohton. Vorba cântecului: "Unde-i unul nu-i putere/La nevoi şi la durere/Unde-s doi puterea creşte" (Radu Seserman)

"Am investit in Cooperativa de energie pentru ca eu cred in viitorul verde. Cred ca energia regenerabila reprezintă singura noastră şansă ca umanitate. Deşi trăiesc de mai mulţi ani în afara graniţelor ţării, cred că şi în România lucrurile trebuie să se schimbe." (Oana Petrache)

"Am ales să investesc în Cooperativa de Energie deoarece am încredere că o astfel de investiţie poate fi profitabilă. De când eram mic visam să îmi fac un parc fotovoltaic şi prin această investiţie îmi realizez parţial un vis. De asemenea intenţionez să încep să consum doar energie verde pentru că sunt conştient că trebuie să ne schimbăm toţi mindset-ul daca nu vrem să scape Pământul de noi." (Andrei-Vasile Cort)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb