PROPUNEREA PSD Senatorul Daniel Zamfir - în cărţi pentru şefia ASF

Emilia Olescu
Piaţa de Capital / 12 februarie 2020

Daniel Zamfir (Sursă foto: Facebook)

Daniel Zamfir (Sursă foto: Facebook)

Senatorul PSD Daniel Cătălin Zamfir este în cărţi pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), parlamentarul fiind propus pentru acest fotoliu de către social-democraţi.

Daniel Zamfir ne-a declarat, cu puţin timp în urmă: "Mi-au propus mai de mult colegii de partid să candidez pentru funcţia de preşedinte al ASF, iar pe mine mă onorează această propunere a colegilor mei. Vom vedea ce se va decide în CEx".

Domnul Zamfir ne-a mai spus că decizia va fi luată în plenul reunit al celor două camere parlamentare, nefiind stabilită o dată pentru acest lucru.

Conform senatorului PSD, propunerea din partea ALDE este Nicu Marcu, vicepreşedinte al Curţii de Conturi. "Oricare dintre partide poate veni cu propuneri pentru şefia ASF", a conchis Daniel Zamfir.

Fotoliul de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară a rămas vacant după ce fostul şef al ASF Leonardo Badea a fost numit în conducerea Băncii Naţionale a României (BNR), ca viceguvernator, mandat pe care şi l-a început în data de 11 octombrie 2019.

E.O.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Ce sa caute ub INGINER ( ???) la ASF ?? Zanfir este ub FEL de GICA CONTRA. si scandalagiu. Aici trebuie pus o persoana CREDIBILA si cu CAP.

    1. ...El defapt este secundat de Pipera....nu le are el cu ASF.-ul

      Pipera le are cu ASF-ul? Astia sunt 2 nulitati!!

      Desigur credibil este, are însă f mulți invidioși înpotriva, va reușii sa - i pună la punct ptrca este f bine pregătit și f serios SUCCES DLE INGINER! ps avem un profesor președinte!

      Probabil unul din gașca celui votat de tabletă...

    Domnul Zamfir are o intelegere rudimentara a conceptelor economice de baza. La acelasi nivel sunt si cunostintele sale juridice. Interpretarile sale date acestora sunt in cel mai bun caz infantile. Nici nu aveau cum sa fie altfel din moment ce capacitatile sale intelectuale nu lasa prea mult loc in afara legatului singur la sireturi. Titlul articolului este si el o "soparlica". Un om care are cateva luni intr-un partid nu poate fi luat in serios cand zice mi-au propus mie colegii mai demult, necum sa fie in carti. Poate daca prin colegi intelege mama si sotia dar la ele e in fisa postului sa ii intretina iluzii trogloditului. Domnul acesta ar avea reale dificultati si daca ar lucra la un centru de colectare de sticle si borcane. Si nu ca gestionar.

    1. E plina tara de Dorei. Care mai de care mai specialisti.

      He he, cum ar zice doamana prim ministru, ai fi susrprins :)

    Nu ar fi un bun presedinte la ASF dar cred ca ar putea sa zdruncine putin lucrurile pe acolo. Parearea mea este ca ASF-ul este genul de institutie in care pestele se impute de la coada, cam pe tipul ANAF , oricati de presedinti se perinda pe acolo pana nu-s dati afara toti angajatii si pusi altii nu o sa se faca nimic.

    1. OAMENI BUNI , TOTI AVETI DREPTATE !!! A-MI PLACE , CA VEDETI LUCRURILE CORECT !!! INDIVIDUL , E UN PSIHOPAT !!! LOCUL LUI , E INTR-UN SPITAL DE PSIHIATRIE , SI LEGAT BINE DE PAT , SI NU IN SENATUL ROMANIEI !!! EL SI PIPEREA , NU FAC ALTCEVA , DECAT NASCOCESC , LEGI CONTRA LEGILOR ; CU MANIPULARI SI MINCIUNI , CAUTA SA CONVINGA SENATUL SI POPULATIA , CA EI SANT ADEVARUL ABSOLUT , SI NUMAI CE ZIC EI , CONTEAZA !!! ABIA ASTEAPTA SA VINA DE LA ZDUP , PARINTELE LOR CEL ADEVARAT , FARA DE CARE , SANT BULVERSATI : TOVARASUL DRAGNEA !!! CA IMPREUNA , SA DUCA TARA , PE MARGINEA PRAPASTIEI !!! SI , PE URMA SA SPUNA : NU NE INTERESEAZA !!! SA VINA ISARESCU , SI SA INDREPTE SITUATIA !!! SA FACA BINE , SA FOLOSEASCA REZERVA VALUTARA , SI SA APERE CURSUL LEULUI !!! CA , DOAR ASA AU SPUS , SI IN IANUARIE 2019 , CAND , TOT DIN CAUZA LOR , S-A PRABUSIT BURSA ROMANEASCA !!! LIPSA , DE ASEMENEA OAMENI !!! A TUNAT , SI I-A ADUNAT !!!

      Guvernu Orban a vandut tara la corporatii.. Pe langa faptul ca avem un guvern de gambleri, care joaca la cacealma.. ne-am pierdut si orice farama de demnitate nationala. A ajuns sa ne calareasca TELEKOM cu cate 2-3 scumpiri pe an, fara drept de apel. Iar corporatiile din energie ne asteapta la cotitura.. Rusine nationala.

      Vai cita invidie, cita ura, dlor abțineți-va, argumentele dvasta dovedesc ce mult va incurca ițele dl inginer, ????????????

      Pentru limba română apăsați tasta 1

    Doamne Ajuta. Sa-i puna la pamant pe micutzi.. banci, guverne, corporatii, firme de asigurari corupte.. toti sug la tatza cetateanului...

    Zamfir prin tot ce a facut pina acum a aratat ca apara cauza Romaniei si romanilor ...Oameni ca el care tin cu tara, sint necesari in aceste vremuri cind toti strainii care au venit aici ,si au deschis afaceri ,nu au avutin minte decit un gind ,cum sa pacaleasca statul neplatind aproape nimic ...Eu sint mihnit cind citesc ca afaceristi straini detin mai bine de treisferturi din economie si aduc conributie la buget doar o treime ,iar afaceristii autohtoni ,desi controleaza doar un sfert din economia tarii contribuie la bugetul national cu doua treimii ....In aceasta situatie se vade clar cine fura statul ,si care este dorinta afaceristilor straini....Sa aduca pe romani si Romania la o stare de subdezvoltare atit de jos,incit sa devina total dependenta de ei ....

    1. Ai dreptate, dar uite ca cei care au primit telefoane si textele scrise, sunt pe baricade. Stau cu ochelarii de cal, iar neuronul care le-a mai ramas tremura. Dar ei isi primesc marunteii de la acele multinationale cars nu platesc la stat si de la camatarii, cars din steada au ajuns mari sefi la IFN

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb