PROSTITUŢIE JURNALISTICĂ Adrian Sârbu primea bani de la Udrea, dar negocia cu Ponta să-l pună preşedinte

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 21 octombrie 2015

Adrian Sârbu primea bani de la Udrea, dar negocia cu Ponta să-l pună preşedinte

Grupul de presă Mediafax şi Pro TV, conduse în 2011 de Adrian Sârbu, răspundeau la comenzile Elenei Udrea, pe atunci ministru al Turismului, potrivit postului de televiziune Antena 3, care a dezvăluit în această săptămână numele trusturilor de presă apropiate acesteia.

Realizatorul Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, cum erau aranjate apariţiile Elenei Udrea în emisiunile PRO TV, precum "După 20 de ani" sau "Ştirile Pro TV", în condiţii agreate de fostul ministru, infomează antena3.ro.

"Filmările vor avea loc pe 6 sau 7 mai, când vrei tu. (...) Au nevoie de temele pe care vrei să le atingi. (...) Să spui exact ce, cum vrei. (...) Interviu când vrei, pe ce teme vrei. (...)", sunt câteva extrase din mailurile primite de Elena Udrea de la trustul Media Pro.

Mai mult, consilierii Elenei Udrea trimiteau întrebările preferate de fostul ministru jurnaliştilor de la "După 20 de ani", aşa cum indică documentele prezentate de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" (vezi foto).

Tudor Breazu, cel care îi aranja Elenei Udrea apariţiile la televizor, mai spunea fostului ministru că jurnaliştii Pro TV vor trata subiectul "în derizoriu, dacă va lua amploare" şi o asigura că inclusiv "Ziarul Financiar se ocupă!".

În august 2013, noii acţionari ai CME l-au obligat pe Adrian Sârbu să plece din funcţia CEO. Noul management a schimbat aproape toţi directorii apropiaţi de Adrian Sârbu, inclusiv pe Maria Apostol, considerată mâna dreaptă a mogului, care potrivit mass-media, era foarte apropiată de Tudor Breazu.

Obişnuit să i se ierte datoriile fiscale în schimbul influenţei mediatice, Adrian Sârbu i-a propus anul trecut lui Victor Ponta să-l facă preşedinte, conform declaraţiilor publice repetate ale premierului. Dar valoarea lui Adrian Sârbu dispăruse de când fusese dat afară de la Pro TV. În mintea lui, voia să-l pună preşedinte prin influenţa... ziarului Ziarul Financiar, agenţiei Mediafax şi publicaţiei online Gândul.

Comentariul pentru o astfel de năzbâtie pe orice site se reduce la: "LOL" (lot of laugh - să mori de râs)!

Antena 3 a mai prezentat corespondenţe electronice între Tudor Breazu, zis Cici, şi Sorin Kosz ori Sorin Enache de la Realitatea TV, dar şi dintre acelaşi expeditor şi Aura Ţiţirigă de la B1TV. Au mai fost pomenite şi numele lui Dan Andronic şi al lui Vlad Macovei de la Evenimentul Zilei.

Mihai Gâdea a prezentat un alt mail trimis de Tudor Breazu către Elena Udrea, în care o anunţa în legătură cu apariţia unei ştiri negative, dar şi cu modul în care a plănuit să o contracareze.

Astfel, potrivit mailului, citat de Antena 3, Breazu i-a aranjat fostului ministru Elena Udrea apariţii la B1 Tv, alături de simpatizanţii ei, dar şi la Realitatea Tv.

Un alt document prezentat de Antena 3 arată discuţiile purtate pe e-mail între asistentul Elenei Udrea, Tudor Breazu, şi jurnalişti din conducerea B1 TV. Într-unul din mesaje li se cere editorilor să dea "pe surse" că PSD va prezenta un sondaj fals, în altul că PDL a recuperat în sondaje sau li se atrage atenţia că un articol a fost deplasat fiindcă se referea la decolteul Elenei Udrea.

În pofida căruţelor de bani vărsate de politicieni în grupul Mediafax, în ciuda ajutoarelor de stat primite, în ciuda ştergerii datoriilor, grupul de presă al lui Adrian Sârbu nu a putut evita insolvenţa. Mare management, mare caracter!

Zeul presei româneşti!

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. mai sa fie, ce dezvaluiri din cocina de la antena3, parca nu tot ce faceti in televiziuni este regie , aranjament.Dca avem gunoaie in politica si-n viata publicca e pentru ca voi televiziunile le ajutati sa pluteasca, pentru ca voi sunteti substratul de gunoi care-i ingrasa

    1. ...nu-i rau sa se dea in gat intre ei...

      cum poti Sa spui ASA ceca. A3 este cea Mai cinstita televiziune. De aceea este promotoarea celui Mai cinstit guvern. BOULE;-)

      Cinstita!!!!Ma faci sa rad in hohote,ai uitat ca patronul este in puscarie pe 10 ani!!

      Atentie la emeritul "pastor" Gadea...pe vremea cand era -predicator- la o secta tot asa se comporta si gasea"idei". in fata enoriasilor credinciosi..

    ce dezvaluire face gâdea! ei ii cantau cumva oda ilustrului conducator-turnator-puscarias? ei nu fac regie cu toti pacalicii care urla/urlau impotriva cui vroiau ei? sa fim seriosi, ca si politica, tv-ul este o mizerie manipulatoare

    Se pare ca Bursa a fost atrasa, fara voia ei, intr-o disputa dintre Gadea si Kovesi!

    Gadea a pierdut procesul cu Kovesi si acum se razbuna publicand date care nu sunt publice, scurse din dosarele procurorilor, care, iata, nu sunt de incredere. 

    Acele mailuri nu au nimic deosebit, fiecare redactie primeste zeci de astfel de mailuri. Important e ce fac dupa acea, se conformeaza sau le ignora. 

    Pro tv-ului si lui Sarbu i se pot reprosa o multime de alte lucruri, infinit mai grave! Cum ar fi indobitocirea programatica a poporului. 

    1. Pe Al Capone nu au reusit sa-l condamne pentru crima, ci, doar, pentru evaziune fiscala.

      Cam asta este si cazul lui Adrian Sarbu, pentru ca este greu sa-l incadrezi juridic la "prostitutie jurnalistica" si crima contra moralitatii nationale.

      Noroc ca mai este si hot. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb