Protest al magistraţilor pe treptele Curţii de Apel Bucureşti

V.V.
Politică / 11 martie 2019

Protest al magistraţilor pe treptele Curţii de Apel Bucureşti

Zeci de magistraţi protestează, astăzi seara, pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, solicitând abrogarea OUG 7 şi respectarea statului de drept. De cealaltă parte a străzii s-au adunat mai mulţi protestatari ai mişcării #rezist, care susţin protestul magistraţilor.

Magistraţii protestează în tăcere pe scările Curţii de Apel Bucureşti, având pancarte pe care scrie "Respectaţi statul de drept", "We share the same values. RO belongs in EuROpe" ("Avem aceleaşi valori. Locul ROmâniei este în EuROpa"), "Independent magistrates - Independent justice" ("Magistraţi independenţi - justiţie independentă").

De cealaltă parte a străzii, mai mulţi protestatari de la #rezist şi-au arătat susţinerea pentru magistraţi, scandând "Cinste lor, magistraţilor", "Vă iubim", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi" şi cerând desfiinţarea secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor. Printre aceştia s-a aflat la un moment dat şi Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Magistrații vor să facă orice vor in Romania fara sa conteze daca oamenii putrezesc in beciurile închisorilor nevinovați. Dacă un om nevinovat sta o zi, o lună, un an.... atunci magistrații care au judecat sa stea automat aceeași perioadă în închisoare. Sa vedem atunci ce se întâmplă......

    Magistratilor, sunteti de o prostie si incompetenta greu imaginabile. Va temeti ca rahatul pe care l-ati creat in DNA va ajunge in ventilator. A inceput sa ajunga.

    Magistratilor idioti, nu sunteti in stare sa faceti o ancheta. Eroina voastra, Kovesi, cand era la DIICOT Sibiu a facut doar asta: 5 din 78 pe crima organizata. Si pentru ca nu stia sa faca ancheta, a dat circulare abuzive si a tolerat analfabeti precum Onea si Negulescu care sa obtina marturii false. Ca atat poate Procuratura romana. Cu voi pe scari, idiotilor. 

    Laura Kovesi a solutionat 78 de dosare, dintre care numai 5 au fost finalizate cu rechizitorii, 26 primind solutia de neincepere a urmaririi penale (NUP), 18 incheindu-se cu scoaterea de sub urmarire penala (SUP), iar alte 29 fiind declinate sau conexate.  

    Din aproape 10.000 de magistrati, cateva zeci sunt in jurul a 1%. Unde mai punem ca unii sunt de pe culoar, adica pentru ei protestul e vital. tic-tac! tic-tac!

    COLOANA VERTEBRALĂ A JUSTIȚIEI ȘI POLITICULUI E RUPTĂ : fără LEGEA RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR - implicit și politicul - DE,, RĂSPUNDERE ",.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb