Protocol de cooperare între ICI Bucureşti şi PEFA pentru promovarea digitalizării şi sprijinirea femeilor în mediul de afaceri

R.S.
Miscellanea / 28 octombrie

Protocol de cooperare între ICI Bucureşti şi PEFA pentru promovarea digitalizării şi sprijinirea femeilor în mediul de afaceri

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti a semnat un protocol de cooperare cu Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA), prin care cele două organizaţii îşi propun să contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului feminin şi susţinerea procesului de digitalizare în mediul de afaceri.

Parteneriatul vizează crearea unui cadru de colaborare pentru promovarea accesului femeilor la oportunităţi de dezvoltare profesională în domenii precum digitalizare şi securitate cibernetică, domenii vitale pentru competitivitatea economică actuală. În baza acestui protocol, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia membrilor PEFA programe de pregătire de specialitate, sesiuni de workshop-uri şi cursuri. Un alt obiectiv este acela de a oferi sprijin pentru o societate bazată pe educaţie şi informare, care să susţină atât antreprenorii, cât şi tinerii în dezvoltarea unor abilităţi de viaţă solide, încurajând decizii informate şi un viitor sănătos.

"Acest parteneriat este o dovadă a angajamentului nostru de a contribui activ la creşterea accesului la formare în digitalizare şi securitate cibernetică pentru femeile din mediul de afaceri. Împreună, sprijinim dezvoltarea unei comunităţi adaptate la cerinţele tehnologiei moderne" a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI Bucureşti.

PEFA, prin experienţa sa extinsă în promovarea afirmării femeilor în afaceri şi reprezentarea intereselor membrilor săi în organisme profesionale şi patronale naţionale şi internaţionale, va contribui la realizarea de proiecte comune pentru consolidarea unui ecosistem favorabil antreprenoriatului feminin.

"Într-un context în care digitalizarea nu este doar o opţiune, ci o necesitate pentru afacerile care doresc să fie competitive în piaţa globală, colaborare cu ICI reprezintă un pas esenţial în misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri şi de a le oferi acces la cele mai noi instrumente digitale", a declarat Andreea Negru, Preşedintele PEFA. "Această iniţiativă va permite membrilor noştri să adopte soluţii tehnologice de ultimă generaţie, să reducă decalajul digital şi să îşi dezvolte afacerile într-un mod sustenabil. De asemenea, împreună cu ICI vom demara campanii de conştientizare, la nivel naţional , prin care vom aborda teme esenţiale pentru o construcţie durabilă şi o economie modernă."

Protocolul de colaborare dintre ICI Bucureşti şi PEFA reprezintă o etapă importantă în sprijinirea digitalizării mediului de afaceri şi în promovarea antreprenoriatului feminin. Prin intermediul acestei iniţiative, ambele organizaţii îşi propun să contribuie la consolidarea unui mediu economic inclusiv şi competitiv, bazat pe competenţe digitale şi inovare. Parteneriatul va deschide noi oportunităţi pentru femeile antreprenor, sprijinindu-le în dobândirea unor abilităţi esenţiale în era digitală şi promovând astfel dezvoltarea sustenabilă a afacerilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb