PSD decide, astăzi, excluderea lui Marian Vanghelie

Lilian Cojocaru
Ziarul BURSA #Politică / 10 mai 2004

Delegaţia Permanentă a PSD va decide, astăzi, excluderea primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, din partid, după cum ne-a declarat preşedintele executiv al formaţiunii, Octav Cozmâncă. "Noi aşteptăm ca Marian Vanghelie să aprecieze singur că este mai bine să îşi dea demisia, măcar temporară, din PSD, decît să îl excludem noi", a spus Octav Cozmâncă. Domnia sa a apreciat că Marian Vanghelie poate încerca să demonstreze că, în calitate de independent, este în stare să atragă voturile electoratului. Astfel, partidul păstrează o uşă deschisă pentru primarul Vanghelie, în cazul în care acesta va avea succes.

Cu toate că Marian Vanghelie se bazează pe sprijinul Organizaţiei Sector 5 a PSD, se pare că aceasta nu-l va susţine. "PSD îl va sprijini pentru Primăria Sectorului 5 pe Cătălin Stoichiţă", potrivit unui comunicat al organizaţiei. Totuşi, Vanghelie declară: "Am avut susţinerea multor cetăţeni din Sectorul 5, reuşind să strîng 24.000 de semnături, dintre care jumătate au fost de la membri PSD". Potrivit actualului primar, aceste semnături reprezintă aproape jumătate din numărul votanţilor din sector, fapt care i-ar asigura victoria în alegeri.

Amintim că vineri, în ziua în care Parchetul Naţional Anticorupţie a anunţat că nu a început urmărirea penală împotriva lui Marian Vanghelie, acesta şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. Deşi nu mai are sprijinul PSD, Vanghelie este sigur că va cîştiga, mai ales că procurorul general al PNA, Ioan Amărie, a anunţat că nu există, încă, probe suficiente pentru a începe urmărirea penală. Totuşi, PNA a demarat cercetări pentru a stabili dacă Marian Vanghelie a săvîrşit infracţiuni. Primarul Sectorului 5 crede că anunţul PNA îi va îmbunătăţi imaginea în faţa partidului. "Această primă declaraţie a PNA denotă că tot ce am spus pînă acum a fost adevărat şi nu am făcut nimic ilegal", a declarat Marian Vanghelie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb