PSD:  "Iohannis să spună dacă a ştiut sau nu de condamnarea penală a lui Cîţu"

G.B
Politică / 13 august 2021

"Iohannis să spună dacă a ştiut sau nu de condamnarea penală a lui Cîţu"

PSD i-a solicitat, astăzi, preşedintelui Klaus Iohannis să confirme sau să infirme dacă a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Florin Cîţu în momentul în care l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru al României, potrivit Agerpres.

"PSD solicită preşedintelui Klaus Iohannis să confirme sau să infirme dacă a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Florin Vasile Cîţu în momentul în care l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru al României. Această clarificare în faţa opiniei publice este absolut necesară, având în vedere că preşedintele Klaus Iohannis a girat personal desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier, în pofida faptului că partidul care l-a propus a pierdut alegerile de anul trecut", menţionează PSD, într-un comunicat de presă.

Social-democraţii mai spun că, dacă preşedintele a ştiut de această condamnare penală a lui Florin Cîţu, atunci are obligaţia să explice opiniei publice "de ce a încălcat principiul asumat personal de a nu desemna în funcţia de premier o persoană condamnată penal, indiferent de la cine vine propunerea".

"Dacă, dimpotrivă, nu a avut cunoştinţă de condamnarea penală a lui Cîţu în momentul desemnării, atunci este obligatoriu ca preşedintele să anunţe public pe cine va trage la răspundere pentru această breşă majoră de securitate naţională, care a permis ca o persoană cu o astfel de vulnerabilitate majoră să ajungă în fruntea Guvernului României. Referitor la propaganda susţinătorilor lui Cîţu care încearcă din răsputeri să insinueze că ar fi fost doar o simplă amendă de circulaţie, PSD subliniază că faptele pentru care a fost încarcerat Florin Cîţu sunt infracţiuni care sunt sancţionate penal inclusiv de legislaţia românească. Caracterul penal al sancţiunii decurge chiar din pedeapsa cu închisoarea pe care a primit-o actualul premier al României", se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Hohanis o sa ceara demisia lui Ponta.

    1. Nu are cum pentru ca Ponta e ocupat.

      Plagiaza o noua teza de doctorat.

      Furtul e litera de lege in PSD. 

      Are cum. Hoha poate orice. Nu conteaza ca se face de cacao. Gutanii care il adora inghit orice tampenie, la fiecare, aplica placa cu care au fost dresati - peeseedee, ciuma rosie bla bla. Iar furtul este litera de lege la clotilda/egis, ghinea, drula. Poate asta vrei sa zici.

      Domnilor care conduceti PSD.Parca sunteti cazuti din luna si nu ati sti ce poate IOHANNIS.Pai nu IOHANNIS v-a adus la stadiul de PARIA ai societatii si a bagat la PUSCARIE pe toti PSDistii care cica ereau HOTI.Nu stiu de ce faceti pe CHIBITII la fel ca si cei care comenteaza rezultatele la fotbal. Credeti ca asta este OPOZITIE.? Ori sunteti pe mana cu IOHANNIS,ori cei care conduceti azi PSD sunteti atat de slabi(sa nu vaspun cum ar trebui sa va spun),ori sunteti tinuti in lesa de frica socialistilor europeni pe langa care va gudurati ca niste catelusi jigariti. IOHANNIS,a furat doua case si nu a recunoscut in veci,ba mai mult de oftica.critica JUDECATORII care inca mai au coloana vertebrala si care ii bat obrazu.(vezi doamna BALTAG intr-o sedinta a CSM).Pai nu vedeti ca IOHANNIS daca nu a avut copi,i-a luat de suflet pe CATU si CLOTILDE. HOT la HOT trage si corb la corb nu-si scoate ochii.Urmeaza ZIUA MARINEI si pentru a le arata romanilor ca nu le pasa de ei(i-a vandut cu toale cu tot),IOHANNIS,o sa apara la brat cu CATU,in acest fel,CATU,v-a fi spalat cu DERO 3/1,si v-a fi declarat EROU NATIONAL.SCOATETI ROMANII in STRADA daca mai aveti putina urma de SOCIAL-DEMOCRATIE in partid,daca nu,DORMITI LINISTITI ca IOHANNIS si CATU,lucreaza si pentru voi.NOAPTE BUNA PSD.!

      Schimba placa,hoti,drogati,betivigases ti in pnl usr cati doresti

    O sa spuna pe dr. cul. Johanis si Catu sunt in aceeasi barca. Cine l-a sustinut si pus acolo pe Johanis l-a ridicat si pe Catu. Si amandoi cu bube in cap. Altfel cum ar putea sa fie controlati.

    1. peeeeseeeedeeee !

    Eee... n-a stiut Dulapul! Bineinteles ca stiut prin Serviciile sale(si nu ale tarii, pe care oricum nu o reprezinta), dar s-a facut ca ploua! E foarte usor de observat, la toti progresitii astia neomarxisti, ca atunci cand e vorba de "penalii lor", se fac ca ploua, dar cand e vorba de "penalii nedovediti ai adversarilor", urla din toti rarunchii si ii ataca la baioneta, pana cand Justia vanduta din Colonie cedeaza!

    1. Jenant ,sa vorbesti de hotii de odinioara ca scuza pentru netrbnici tai prezenti.Nu asteptati niumic de la IOhanis,el nu a fost informat,nu cunoaste situatia,nu se poate pronunta,Cabinetul lui,inca ,mai cauta fomula salvatoare.O vor gasi si o sa vedeti ca sunteti niste prosti care v-ait ambalat pentru ceva foarte minor,la ordinea zilei,ceva pentru care nici nu merita deranjat un presedinte.Presedintele nostru nu vorbeste de bubele lui daramite de ale altora.Noroc ca sunt lingai de....ca cel de mai sus ,lingai de serviciu.Si multi o fac benevol cum o faceau si lingaii PSD.RUSINE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb