PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei

S.B.
Politică / 8 martie 2021

PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, astăzi, că va fi depusă în această săptămâna la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui. El a adăugat că deşi social-democraţii sunt în opoziţie va fi încercată crearea unei majorităţi, informează news.ro.

"Am luat hotărârea să depune săptămâna asta, la Senat, moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele le cunoaşteţi: blocarea Măsurii 3 din fonduri europene, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a explicat că peste 400 de milioane de euro sunt blocate, "pentru că ministrul şi-a făcut un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor".

În 22 februarie, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

În replică, ministrul Economiei, Claudiu Năsui a anunţat că a depus plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate IMM-urilor.

Aceasta este a doua moţiune simplă depusă de PSD în actuala legislatură, după cea îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Suntem în opoziţie. Vom încerca să creem majoritate. De data aceasta vom depune moţiunea la Senat", a afirmat liderul PSD, care a mai spus că este foarte posibil să mai fie depuse şi alte moţiuni simple, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Degeaba depuneti motiune de cenzura impotriva lui Nasui.Acest tanar politician si ministru in actuala guvernare ramane marea speranta a neamului in lupta anticoruptie si in dezvotarea economica a tarii ,cu toata desperarea celor cu adevarati corupti si a unor posturi TV si presa, obediente vechilor structuri,care nu prididesc cu minciuni ordinare pentru a-l compromite.

    1. Ma subscriu !

    Ce ridicol este Ciolacu cu motiunile simple.A ajuns de rasul curcilor cand ameninta cu motiunea simpla.Omul atata a inteles ca se poate face in opozitie asta face.Cand avea majoritatea in parlament spunea ca nu e cazul sau isi punea palmasii sa nu aiba majoritate la votanti.De aceea omul e ca si expirat si asteptam poate apare un psd-is mai barbat si nu ghiocelul lui JOHANIS.

    PSD -PDL , aceiasi mizerie ! se pregateste o manipulare de proportii , guvern de uniune nationala cu cele doua mizerii la un loc . dar nu inainte de a lasa usr , sa parjoleasca de tot Romania , si abia dupa aia , in incercarea ridicola a unui alt usl . manipularea consta in faptul ca cele doua mizerii sa para dragute pe langa javrele din usr .

    ce spume ciolanelizante baga Marcel pupa-l-ar Chioru dupa ceafa ! dastept' de mi rupe drept !!

    hai pashol na turbinka PSD  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb