PSD va depune săptămâna viitoare candidaturile pentru Primăria Capitalei

S.B.
Politică / 8 august 2020

PSD va depune săptămâna viitoare candidaturile pentru Primăria Capitalei

"Săptămâna viitoare vom depune şi noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, şi vom continua să muncim în Bucureşti, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm şi greşeli omeneşti, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă şi modernă, cu colegii mei : Sectorul 1 - Daniel Tudorache; Sectorul 2 - Cristian Popescu; Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu; Sectorul 4 - Daniel Băluţă; Sectorul 5 - Daniel Florea; Sectorul 6 - Gabriel Mutu", a afirmat Gabriela Firea într-o postare pe Facebook, informează Hotnews.

Potrivit sursei citate, Gabriela Firea a declarat că este mândră să fie "candidatul oamenilor, şi nu al alianţelor" şi a spus că se va lupta cu candidatul "partidelor de dreapta unite".

Firea a afirmat că, în cazul Sectorului 2, a fost formată "echipa cu cetăţenii din acest sector şi cu omul care ştie, deja, toate problemele, are şi soluţii".

"Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă şi în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca sa-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experienţă şi viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele "de dreapta", nu pentru toţi cetăţenii, indiferent de preferinţele politice", a spus Firea.

"Le mulţumesc pentru implicarea, în toată această perioadă tensionată şi în care am fost şi suntem loviţi din toate părţile - şi vizibile, şi invizibile - lui Marcel Ciolacu (preşedinte) şi Paul Stănescu (secretar general)", a mai scris Gabriela Firea, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mai sunt doar 6 zile pana pe data de 14 septembrie data la care MARCEL CIOLACU a anuntat cu surle si trambite ca v-a depune MOTIOUNE de CENZURA impotriva Guvernului ORBAN.Daca acest lucru nu se v-a intampla,inseamna ca CIOLACU,este doar un VANATOR de functii in PSD,lucreaza mana in mana cu IOHANNIS si doreste sa DISTRUGA PSD din interior asa cum sustine TEODOROVICI.Nu m-ar mira insa DUPLICITATEA lui CIOLACU care pana in prezent a lucrat mai mult pentru PNL decat pentru pSD. Asa ca,astept cu nerabdare data de 14 august.CIOLACULE,daca nu depui MOTIUNEA,la CONGRESUL PSD,trebuie sa fii alungat cu pietre din fruntea Partidului care nu prea a fost LEGALA.!

    1. Vai ție iubitorule de trandafiri și de nemernicii șobolani roșii. Te apasă grija de viitorul ciumei roșii și al *NUe PSD un exPCR?* pe care de peste 30 de ani o ai în suflet , în inimă și în burtă. (ești un membru fondator FSN sau doar un votant primitor de pomeni electorale)???

      Vai ție iubitorule de trandafiri și de nemernicii șobolani roșii. Te apasă grija de viitorul ciumei roșii și al *NUe PSD un exPCR?* pe care de peste 30 de ani o ai în suflet , în inimă și în burtă. (ești un membru fondator FSN sau doar un votant primitor de pomeni electorale)???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb