PSD vrea comisie parlamentară pentru inundaţii

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 12 august 2008

Conducerea Partidului Social Democrat a discutat, ieri despre posibilitatea înfiinţării unei comisii speciale pe problema inundaţiilor.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, la finalul unei reuniuni informale a formaţiunii politice, că a fost făcut un inventar al sprijinului acordat de filialele social-democrate pentru regiunile afectate de inundaţii, subliniind că peste 15 judeţe au răspuns pozitiv cu ajutoare.

Mircea Geoană a explicat: "De patru ani, avem inundaţii în fiecare perioadă de primăvară-vară, iar răspunsul statului român este unul nesatisfăcător. Credem că este necesară înfiinţarea unei comisii care să se aplece asupra modului în care România răspunde la problema inundaţiilor, din care să facă parte toţi specialiştii din România, comisie care ar reprezenta un consens politic şi un efort în care să cooptăm resurse europene".

Tot în şedinţa de ieri, conducerea PSD şi-a exprimat preocuparea faţă "de maniera discreţionară şi abuzivă în care Guvernul abordează problema resurselor bugetare".

"Asistăm la un delir al privatizărilor ciudate, al licitaţiilor ciudate şi al alocărilor pe criterii politice a resurselor, de către PNL", precizează Geoană, care a declarat că "este imperativ necesar să limităm atribuţiile actualului Guvern, mai ales la modul în care se fac rectificări bugetare".

Liderul social-democrat a reafirmat, în context, că PSD vizează modificarea Legii finanţelor publice şi că doreşte ca, în privinţa privatizărilor strategice a temelor energetice şi a marilor retrocedări, să existe un punct de vedere oficial al Parlamentului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb