PwC România şi D&B David şi Baias au asistat compania DataArt în achiziţia firmei locale Lola Tech Cluj-Napoca

V.G.
Companii / 4 octombrie 2022

PwC România şi D&B David şi Baias au asistat compania DataArt în achiziţia firmei locale Lola Tech Cluj-Napoca

O echipă integrată de specialişti ai PwC România şi D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat DataArt, companie de inginerie software cu sediul în SUA, în achiziţia firmei locale de software Lola Tech Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, experţii PwC România şi D&B David şi Baias au oferit servicii de asistenţă de due diligence fiscal şi juridic şi asistenţă potrivit dreptului român în legătură cu procesul de achiziţie.

"Ne bucurăm că am fost alături de DataArt în această tranzacţie importantă care marchează intrarea companiei pe piaţa din România. Planurile de dezvoltare anunţate de DataArt reconfirmă talentul şi pregătirea specialiştilor IT români în a dezvolta soluţii inovatoare la nivel global. Le mulţumesc tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzacţii", a declarat Andreea Mitiriţă, Partener PwC România.

"Tehnologia este unul dintre motoarele activităţii de fuziuni şi achiziţii din ultimii ani, având în vedere că digitalizarea influenţează tot mai mult creşterea companiilor din toate industriile şi relevanţa lor pe piaţă. La nivel global, în prima jumătate a anului 2022, numai tranzacţiile pe segmentul software au reprezentat aproximativ un sfert din piaţa totală de M&A şi vedem în continuare oportunităţi în acest domeniu", a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David şi Baias.

Echipa PwC România a fost formată din Andreea Mitiriţă, Partener, Irina Nuţescu, Senior Manager, Ştefan Cristescu, Senior Manager, Mădălin Manea, Manager, Ştefania Chiricu, Senior Associate, Andreea Florentina Armencea, Associate, şi Diana Jinaru Bratu, Associate.

Echipa D&B David şi Baias a fost coordonată de Anda Rojanschi, Partener, şi alcătuită din Adina Oprea, Avocat Senior Coordonator, Adriana Popa, Avocat Colaborator şi Diana-Beatrice Bortăş, Avocat Junior.

DataArt este o firmă globală de inginerie software cu sediul central în New York, o echipă de peste 6.000 de profesionişti şi peste 20 de birouri în SUA, Europa, Orientul Mijlociu şi America Latină, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb