RADIOCOM participă la cea de-a VIII-a ediţie a Black Sea Defence & Aerospace - BSDA 2022

G.U.
Comunicate de presă / 19 aprilie 2022

RADIOCOM participă la cea de-a VIII-a ediţie a Black Sea Defence & Aerospace - BSDA 2022

Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. (RADIOCOM) participă la cea de a VIII-a ediţie a expo-conferinţei internaţionale Black Sea Defence & Aerospace - BSDA 2022, care se va desfăşura în perioada 18 - 20 mai 2022, în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa, se arată într-un comunicat de presă.

Evenimentul cu tematică de securitate, apărare şi aeronautică, reuneşte firme de prestigiu din ţară şi străinătate care îşi vor expune şi prezenta produsele şi serviciile dedicate instituţiilor naţionale din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă.

Pentru RADIOCOM, în calitate de furnizor de servicii de telecomunicaţii, acest eveniment de amploare reprezintă o ocazie importantă de a-şi prezenta activitatea şi de a identifica noi oportunităţi de business şi parteneri comerciali pentru dezvoltarea unor viitoare parteneriate în domeniu.

"Participarea RADIOCOM pentru prima dată la această expo-conferinţă internaţională este un prilej extraordinar de a-şi promova potenţialul, digitalizarea oferind oportunităţi enorme şi asigurând soluţii pentru multe dintre provocările cu care se confruntă instituţiile.

Criminalitatea informatică şi atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai frecvente şi mai sofisticate în întreaga lume, iar protecţia cibernetică este zidul de apărare care permite să funcţioneze corespunzător o serie de sectoare critice, care au devenit tot mai dependente de tehnologiile digitale pentru a-şi desfăşura activităţile. În condiţiile în care România îşi promovează şi consolidează profilul european de lider în domeniul securităţii cibernetice şi al telecomunicaţiilor de mare şi foarte mare viteză, mai ales în contextul găzduirii sediului Centrului European pentru Securitate Cibernetică, RADIOCOM este pregătită să valorifice oportunităţile acestui context favorabil, sprijinind obiectivele-cheie naţionale importante. RADIOCOM furnizează servicii de transmisiuni de date prin HUB-ul de satelit propriu, amplasat în cadrul Centrului de Comunicaţii prin satelit Cheia, care este cea mai importantă poartă de intrare şi ieşire, prin satelit, pentru transmisii de date, voce, radio şi comunicaţii video din România.", a declarat Dragoş C.-L. PREDA, Directorul General al RADIOCOM.

BSDA 2022, cel mai mare eveniment expoziţional din regiunea Mării Negre dedicat industriei de apărare, este organizat de TNT Production Romania, cu sprijinul Guvernului României şi al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb