Raiffeisen Bank a obţinut acreditarea de la Autoritatea pentru Digitalizarea României

F.D.
Bănci-Asigurări / 8 august 2022

Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienţi Persoane Fizice la Raiffeisen Bank

Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienţi Persoane Fizice la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a obţinut acreditarea de la Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru procesul digital de deschidere de cont curent cu identificare video, disponibil în aplicaţia Smart Mobile, potrivit unui comunicat de presă.

"Suntem bucuroşi să primim această recunoaştere oficială din partea Autorităţii pentru Digitalizarea României. Avem, astfel, încă o confirmare importantă a calităţii soluţiilor de digitalizare oferite clienţilor noştri în procesul online de deschidere a relaţiei cu banca, soluţii ce oferă un grad ridicat de performanţă, siguranţă şi confidenţialitate. Una din preocupările noastre constante este să le facem viaţa mai uşoară clienţilor cu ajutorul soluţiilor digitale pe care le oferim şi prin îmbunătăţirea continuă a aplicaţiei Smart Mobile.", a spus Cătălin Munteanu, Director Executiv Clienţi Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Conform sursei citate, deschiderea de cont 100% online se realizează în câţiva paşi simpli, prin aplicaţia Raiffeisen Smart Mobile din App Store/ Google Play. 

Oferta Zero Simplu de la Raiffeisen Bank are zero comisioane pentru cont curent în lei, card, mobile banking şi cont de economii, plus retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România, toate aceste beneficii condiţionate doar de o plată lunară cu cardul, cu telefonul sau direct din Smart Mobile.  

Aplicaţia Smart Mobile înseamnă pentru clienţii persoane fizice Raiffeisen Bank accesul la toate operaţiunile bancare de care au nevoie zi de zi: plăţi în lei sau în valuta, în ţară sau în străinătate, pe care le pot reface uşor, căutându-le în istoricul de tranzacţii, plăţi facturi de utilităţi cu ajutorul şabloanelor sau contracte de debitare directă pentru plată automată facturi, pot primi notificări push pentru plăţile cu cardul sau încasările din conturile lor şi pot verifica soldul fără autentificarea în aplicaţie, cu ajutorul widget-ului.  De asemenea, tot în Smart Mobile clienţii pot deschide conturi noi, pot economisi cu ajutorul depozitelor la termen sau a conturilor de economii, pot subscrie unităţi ale fondurilor de investiţii Raiffeisen Asset Management. 

În plus, Smart Mobile oferă, pentru clienţii eligibili, cea mai rapidă cale de a obţine un credit de nevoi personale, 100% online, în mai puţin de 10 minute.  Printre cele mai apreciate opţiuni se numără şi Smart Hour - schimb valutar euro/lei, la curs BNR, în fiecare zi de luni până vineri, între 10:00 şi 11:00, până la 1500 de euro pe zi, între conturile proprii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb