Raluca Turcan susţine că mai este nevoie de bani şi la alte ministere

S.B.
Politică / 23 noiembrie 2021

Raluca Turcan susţine că mai este nevoie de bani şi la alte ministere

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, marţi, că sunt şi alte ministere care au nevoie de bani de urgenţă. "Ceasul ticăie pentru milioane de români", a spus ea despre riscul de a nu se mai putea face plăţile şi a arătat că este nevoie să se facă de urgenţă rectificarea bugetară, informează news.ro.

"Mai e nevoie de bani şi la alte ministere. Cel mai probabil de urgenţă, şi sper de urgenţă, pentru că dacă nu fac asta în 26 noiembrie, atunci ceasul ticăie împotriva a milioane de oameni, să rezolve acest aspect la rectificarea bugetară. Şi nu doar pentru Ministerul Muncii", a spus Turcan.

Ea a arătat că, ţinând cont că eu este îngrijorată de lucrul asta de luni de zile, le-a dat ordin instituţiilor din subordine să fie pregătite pentru acţiunea de urgenţă în momentul în care e alimentat contul.

"Tot procesul trebuie să fie extrem de rapid, astfel încât banii să ajungă la Casa de Pensii şi la celelalte instituţii, de acolo să fie transmise în teritoriu şi apoi să se facă plăţile", a spus Raluca Turcan, la Parlament.

Ea a ţinut să precizeze că, pentru cei care primesc pensia pe card, nu este un pericol privind plata pensiilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Va dati seama cat au putut fura scursurile astea ordinare, daca au topit pana si imprumuturile alea galactice contractate de Cuţulache, platibile de 20 de generatii de-acum incolo, astfel incat nu mai pot da acum nici banii care se cuvin oamenilor!? Unde sunt oare, Plutoanele de Executie de altadata? Pana la urma, tot raul spre bine, caci suntem cu zi ce trece tot mai aproape de Revolutie, care in aceste conditii de Dictatura securist-medicala, ar trebui sa fie scopul principal al tuturor romanilor!

    1. N-au topit banii, te-au luat de fraier. Banii exista, doar ca nu au fost alocati la timp unde a fost nevoie si au luat de unde au fost disponibili. Acum la rectificare, ii vor realoca corespunzator.

      Ce vorbesti, Frantz? La imprumuturile astronomice pe care le-au facut, ar fi trebuit sa aiba banii disponibili si 10 ani de-acum incolo! Eu am inteles ca esti fan al leprelor galbene si vrei sa faci pe avocatul lor pe acest site! Pe mine nu m-a luat nimeni de fraier vreodata, in schimb, pe tine te-a luat chiar propria-ti zestre intelectuala!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb