Raportul curent conform Regulamentului CNVM nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare

Ziarul BURSA #Companii / 24 iulie 2015

Catre,

ASF / RASDAQ (fax 021/326 68 48, 021/321 47 22)

Raportul curent conform Regulamentului CNVM nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare

Data raportului: 23.07.2015

Denumirea entitatii emitente: LAFARGE AGREGATE BETOANE S.A.

Sediul social: Piata Charles de Gaulle nr. 15, etaj 2, camera 1, Sector 1, Bucuresti

Numarul de telefon/fax : 021 30 75 200 / 021 31 20 945

Codul unic de inregistrare: RO361269

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/256/1991

Capital social subscris si varsat: 14.999.725 Ron

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: BER

I.Evenimente importante de raportat

Consiliul de Administratie al Lafarge Agregate Betoane S.A., in baza prerogativelor conferite prin Legea nr. 31/1990, precum si in baza celor atribuite prin Actul Constitutiv, in urma dezbaterilor din sedinta sa din data de 23.07.2015 a decis convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor la data de 26.08.2015, conform convocatorului alaturat.

Presedinte Consiliu de Administratie - Director General,

Costin-Grigore Borc

Convocator al Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Lafarge Agregate Betoane S.A.

Consiliul de Administratie al societatii Lafarge Agregate Betoane S.A. (denumita in continuare "Societatea") cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Piata Charles de Gaulle nr. 15, etaj 2, Camera 1, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/256/1991, avand codul unic de inregistrare 361269, cu un capital social subscris si varsat de 14.999.725 LEI, convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor ("denumita in continuare Adunarea") la data de 26.08.2015, ora 10:00, pentru toti actionarii Societatii inregistrati in registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 12.08.2015, care este stabilita ca data de referinta.

Dezbaterile vor avea loc la sediul Societatii, respectiv Bucuresti, sector 1, Piata Charles de Gaulle nr. 15, etaj 2, Camera 1, cu urmatoarea ordine de zi:

1.Schimbarea denumirii societatii si, modificarea pe cale de consecinta a prevederilor Art. 1.1. din Actul Constitutiv al societatii, dupa cum urmeaza:

1.1.Denumirea societatii este CRH Agregate Betoane S.A. (denumita in continuare "Societatea").

2.Mandatarea lui Dan Claudiu Ciobanu, avocat in cadrul Musat & Asociatii S.P.A.R.L, pentru a efectua toate formalitatile prevazute de lege pentru a duce la indeplinire prezenta hotarare a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Societatii, incluzand, dar nelimitandu-se la semnarea Actului Constitutiv al Societatii, depunerea si preluarea tuturor actelor si a Actului Constitutiv actualizat la si de la Registrul Comertului. Persoana astfel imputernicita va avea dreptul de a-si substitui orice alta persoana in scopul realizarii mandatului sau.

3.Aprobarea datei de 14.09.2015 ca data de inregistrare pentru identificarea actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor in conformitate cu prevederile art. 238 alin. (1) din Legea nr. 297/2004 si a datei de 11.09.2015 ca data "ex-date", respectiv data anterioara datei de inregistrare cu un ciclu de decontare minus o zi lucratoare, de la care instrumentele financiare obiect al hotararilor organelor societare se tranzactioneaza fara drepturile care deriva din respectivele hotarari, asa cum rezulta din prevederile art. 2 lit. f) din Regulamentul C.N.V.M. nr. 6/2009 privind exercitarea anumitor drepturi ale actionarilor in cadrul adunarilor generale ale societatilor comerciale, cu modificarile si completarile ulterioare.

Incepand cu data publicarii convocarii vor fi puse la dispozitia actionarilor inregistrati la data de referinta toate documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi, atat in format electronic (pe pagina de internet a Societatii la www.lafarge.ro) cat si in format fizic la Registratura Societatii de la sediul acesteia, in zilele lucratoare in intervalul orar 9:30 si 16:00.

In raport de prevederile art. 125 din Legea Societatilor, coroborate cu prevederile art. 243 din Legea nr. 297/2004, actionarii pot participa si vota in Adunare prin reprezentare, in baza unei imputerniciri redactate in forma scrisa. De asemenea, actionarii persoane fizice care nu au capacitate de exercitiu, precum si persoanele juridice, pot fi reprezentati in Adunare de catre reprezentantii lor legali, care, la randul lor, pot imputernici alte persoane pentru a participa si a vota in Adunare.

Formularele de imputernicire speciala, se pot obtine, incepand cu data publicarii convocatorului, de la Registratura Societatii de la sediul Societatii sau de pe pagina de internat a Societatii, www.lafarge.ro.

Imputernicirile, inainte de prima lor utilizare, se depun, in copie, cuprinzand mentiunea conformitatii cu originalul sub semnatura reprezentantului, intr-un plic inchis, la Registratura Societatii de la sediul acesteia, cu cel putin 48 de ore inainte de Adunare, respectiv pana cel tarziu la data de 24.08.2015, ora 10:00. Imputernicirile se vor putea transmite si prin mijloace electronice cu semnatura electronica extinsa, la office@lafarge.com.

In temeiul art. 243 alin. (62) din Legea nr. 297/2004, actionarul poate acorda o imputernicire generala valabila pentru o perioada care nu va depasi 3 ani, permitand reprezentantului sau sa voteze in toate aspectele aflate in dezbaterea adunarilor generale ale actionarilor Societatii, inclusiv in ceea ce priveste acte de dispozitie, cu conditia ca imputernicirea sa fie acordata de catre actionar, in calitate de client, unui intermediar definit conform art. 2 alin. (1) pct. 14 din Legea nr. 297/2004, sau unui avocat.

Imputernicirea generala va fi insotita de o declaratie pe proprie raspundere data de reprezentantul legal al intermediarului sau de avocatul care a primit imputernicirea de reprezentare prin imputernicirea generala, din care sa reiasa ca imputernicirea este acordata de respectivul actionar in considerarea calitatii de client al intermediarului sau, dupa caz, al avocatului. Imputernicirea generala in copie certificata va fi retinuta de Societate impreuna cu declaratia pe proprie raspundere in original, semnata si, dupa caz, stampilata, fara indeplinirea altor formalitati in legatura cu forma acestora.

Actionarii isi pot exercita drepturile prevazute la art. 7 par. 1, lit. a) si b) din Regulamentul CNVM nr. 6/2009, pana la data de 05.08.2015, ora 16:00.

Actionarii isi pot exercita drepturile prevazute in art. 13 al Regulamentului CNVM nr. 6/2009, nu mai tarziu de 20.08.2015, ora 16:00.

Informatii detaliate referitoare la drepturile prevazute in articolele 7 si 13 ale Regulamentului CNVM nr. 6/2009 sunt disponibile si pot fi accesate de la data publicarii prezentului convocator, pe pagina de internet a Societatii, www.lafarge.ro.

Propunerile sau intrebarile actionarilor vor putea fi transmise in scris la sediul Societatii, prin posta (scrisoare recomandata cu confirmare de primire) sau serviciu de curierat, specificandu-se pe plic sintagma "Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 26.08.2015 sau prin e-mail la adresa office@lafarge.com, cu mentiunea ca propunerile trebuie insotite si de documente care sa le ateste calitatea de actionar.

Societatea poate raspunde in scris sau prin postarea raspunsului pe website-ul www.lafarge.ro.

Actionarii inregistrati la data de referinta au posibilitatea de a vota si prin corespondenta, inainte de Adunare, cu respectarea procedurii de vot prin corespondenta aprobata de Consiliul de Administratie al Societatii si pusa la dispozitie la Registratura Societatii de la sediul acesteia si pe pagina de internet a Societatii, incepand cu data publicarii convocarii in Monitorul Oficial al Romaniei.

Formularele de vot prin corespondenta si copiile anexate vor trebui sa fie furnizate, in original, pana la data de 21.08.2015, ora 16:30, la Registratura Societatii de la sediul Societatii, personal, prin posta (scrisoare recomandata cu confirmare de primire) sau prin curier specificandu-se pe plic mentiunea "Formular de vot - Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din 26.08.2015".

Accesul actionarilor in sala de sedinte, la data fixata pentru desfasurarea acesteia, este permis:

(i)in cazul actionarilor persoane fizice prin simpla proba a identitatii care consta in prezentarea in original a actului de identitate;

(ii)in cazul actionarilor persoane juridice prin prezentarea unui certificat constatator emis de Registrul Comertului din tara in care este infiintata persoana juridica impreuna cu actul de identitate in original al reprezentantului legal al actionarului;

(iii)in cazul actionarilor persoane fizice/juridice reprezentate, cu imputernicirea data mandatarului si prezentarea in original a actului de identitate a acestuia.

Toate documentele intocmite intr-o limba straina, alta decat limba engleza, vor fi însotite de o traducere, realizata de un traducator autorizat, in limba romana sau in limba engleza.

In situatia in care nu se intruneste cvorumul legal pentru validitatea deliberarilor, Adunarea se va intruni, la a doua convocare, la data de 27.08.2015, ora 11:00, in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Presedintele Consiliului de Administratie

Costin Grigore Borc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb