RAREŞ BOGDAN: "Observ o timorare nepermisă a Parchetelor la adresa clasei politice; îi invit să iasă din vacanţă"

J.P.
Politică / 10 septembrie 2020

"Observ o timorare nepermisă a Parchetelor la adresa clasei politice; îi invit să iasă din vacanţă"

Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat, joi, la Piatra-Neamţ, că observă o timorare "nepermisă" a Parchetelor în ceea ce înseamnă anchetarea clasei politice, indiferent de partid, conform Agerpres.

"În mod normal, în democraţie, hoţii stau la puşcărie. În România este democraţie, dar o parte din hoţi nu stau la puşcărie, stau în funcţii publice, pentru că au fost aleşi la un moment dat. Este extrem de important ca lucrurile să fie extrem de clar înţelese şi extrem de bine aşezate, ca oamenii să îşi recâştige încrederea în clasa politică şi în politicieni. În momentul în care cineva jefuieşte bugetul public şi este dovedit că a furat, a gestionat prost, a direcţionat bani către firme de casă, clientelare, locul lui nu poate fi decât la puşcărie. În România, situaţia este uşor ciudată, iar în momentul acesta observ o timorare - şi o spun extrem de clar - nepermisă din partea Parchetelor la adresa clasei politice şi administrative din România. Repet ca să fie foarte clar: observ o timorare nepermisă şi îi invit pe plângerile care sunt făcute şi pe sesizările cetăţenilor şi să iasă din vacanţă", a declarat Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL se află în judeţul Neamţ în cadrul unor acţiuni de susţinere la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ a lui Mugur Cozmanciuc şi a candidaţilor liberali pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Domnul mare gargara si cam atât. Lucrurile astea se fac pe tăcute. Prin presiuni unde trebuie Eu nu cred că în PNL mai esti băgat în seamă dar le e frică să ti-o spună direct pentru că te dai mare cu relația cu Iohannis ( concret îl pupi in...

    Sunt un liberal, dar așa gândesc! 

    1. multa m--e rares

    E plină de plasme : de ce nu funcționează ONLINE?!??

    pai bai batistuta, daca tot ceri sa iasa din vacanta, da-le si lista cu cine sa inceapa!! sa nu faca vreo incurcatura! sa ia la perpulis tot guvernul romaniei pentru mizeriile din pandemie!

    Asa cum Emil Bobu era baiatul din jocul cu cercurile ale cuplului Ceausescu, tot asa, si acest demagog si escroc, rujat, pensat, cu batistutze la costum si cu pedichiura facuta, este baiatul de mingi al bosilor Noii Securitati din Romania(in mod special, al "piticului porno" din fruntea SRI)!

    nu mai bine ar incepe cu tine

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb