Rareş Bogdan: "PNL nu părăseşte corabia guvernării"

S.B.
Politică / 10 iunie

Rareş Bogdan: "PNL nu părăseşte corabia guvernării"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogan a precizat că PNL nu părăseşte corabia guvernării, deoarece este un partid responsabil şi nu face calcule meschine care să provoace haos şi dezechilibru în România, informează news.ro.

"Suntem un partid responsabil. Nu o să facem doar pentru nişte calcule meschine cu caracter electoral, dezechilibru şi haos în România. Am luptat ca România să rămână stabilă, ca România să ajungă la absorbţie de bani europeni de peste 90%. Deci PNL nu pleacă de la guvernare. Ca să fie extrem de clar acest lucru pentru toată lumea. PNL nu părăseşte corabia guvernării şi Partidul Naţional Liberal sigur că analizează, alături de liderii noştri din ţară, analizăm fiecare situaţie în parte şi acolo unde am pierdut şi acolo unde am câştigat", a declarat Rareş Bogdan, întrebat despre o posibilă ieşire a partidului din coaliţia de guvernare, luni, la sediul formaţiunii din Aleea Modrogan.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ciolanul cel gustos e greu de lasat din gura

    1. Mâna dreaptă a 3 prim miniștri! Problema lui e ce face cu stânga!

    Bai de groaza cât de ipocrit poate fi ipochimenul ăsta ! Ca și cum n-ar sta agățați de 30 de ani de orice parâmă care atârna de corabia asta.Corabie care mere-ntr-o rână,da'mai are oarece cioante prin cambuză.Bune de ros în orice vremuri.Scabros !!!

    Coalitia nu se destrama .Nu exista o astfel de alternativa in care PSD sau PNL sa poata face o noua Coalitie cu alte partide .Noua sau vechea Coalitie cum vreti sa o numiti daca pastreaza partajarea guvernari si dupa alegerile Prezidentiale si Parlamentare va oferi primii doi ani partiduilui PNL ceea ce ne face sa intelegem cistigarea alegerilor Prezidentiale de catre Ciuca si functia de Premier ce ii va fi oferita lui Burduja .PSD nu are ce face .Este obligat sa asculte comanda liberalilor .

    Asta,arogantul acesta e depasit doar de Barna!

    Nu stiu cum tin aceasta vipera perfida in partid!

    EU vota. Pnl iar inainte pnt,dar de cand cu parvenitul cu rolex si turistul cu jet privat,orice votez NU PNL! 

    nu paraseste "ciolanul" guvernarii.......

    Motto:

    „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.” 

    (Tudor Arghezi- Retete) 

    O poză face cât o mie decuvinte. Imaginea din titlul articolului aduce aminte de congresul de pomină al PNL din 25 septembrie 2021, când individul cu pricina urla ca din gură de sarpe că dusmanul PNL este ciuma rosie numita PSD.

    Acest individ, pe nume Rareş Bogdan este unul dintre lingăii lui Klaus Iohannis, cel care a adus PSD la guvernare intr-o coalitie cu PNL, iar acum nu mai vrea să părăsească ciolanul.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb