RAREŞ BOGDAN: "Românii din Marea Britanie au depăşit cifra de 1,4 milioane"

S.B.
Politică / 14 ianuarie 2023

"Românii din Marea Britanie au depăşit cifra de 1,4 milioane"

Preşedintele PNL Diaspora, europarlamentarul Rareş Bogdan afirmă sâmbătă că românii din Marea Britanie au depăşit conform datelor oferite de oficialităţile de la Londra cifra de 1,4 milioane de cetăţeni iar marea provocarea a Statului Român este cum reuşeşte să le ofere servicii consulare profesioniste, măcar decente şi de asemenea suficiente, informează news.ro.

Rareş Bogdan precizează că "în Marea Britanie lipsesc minim două Consulate, în Germania minim unul în plus, în Spania minim două în plus".

"Românii din Marea Britanie au depăşit conform datelor oferite de oficialităţile de la Londra cifra de 1,4 milioane de cetăţeni români, doar în zona metropolitană londoneză aceştia se apropie de 450.000 (!!!), după Marea Britanie urmează Italia, Germania, Spania, SUA şi Franţa, urmată de Austria", scrie europarlamentarul român pe Facebook.

"Nu ştiu câţi dintre aceşti români se vor mai întoarce în următorii ani ACASĂ, mulţi vor veni foarte probabil în momentul pensionarii. Marea provocarea a Statului Român este cum reuşeşte să le ofere servicii consulare profesioniste, măcar decente, (!!!) şi de asemenea suficiente", mai arată el.

Rareş Bogdan precizează că "în Marea Britanie lipsesc minim două Consulate, în Germania minim unul în plus, în Spania minim două în plus".

"Aş vrea să va rog să ne ajutăm împreună şi să îmi scrietj direct sau în privat unde serviciile consulare sunt bune, unde sunt foarte bune, unde sunt decente şi mai ales unde acestea sunt proaste, insuficiente, întârziate, arogante, nesimţite sau total lipsite de profesionalism. De asemenea aş dori să ştiu ce probleme reclamaţi în relaţia cu autorităţile române sau reprezentantele din străînătate", mai scrie el.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Deci pe cand Uniunea Democrata a Romanilor din Marea Britanie? UDRM.

    Vă dați seama ce escrocherie era acest referendum,cum naiba au scos ăștia peste 19 milioane de locuitori existenți în România când numai dacă faci un calcul brut au plecat din tara peste 4 milioane de oameni, păi 1,4 milioane în Anglia, aproape 900 mii germania, aproape 400 mii Austria,peste un milion Italia,1,2 milioane Spania, dacă mai adaugi si celălalte țări iese 5 milioane de oameni plecați rezidenți temporari sau permanenți in aceste țări deci nu trebuie sa figureze la referendum, tot acest referendum este o fraudă uriașă ,somn ușor națiune

    Trendul este clar,

    tinerii valorosi si dornici sa munceasca, 

    ptr.un ban cinstit,pleaca

    Viitor sumbru ptr.tara 

    1. Te bucuri, nu?! Prietene, te anunt ca oricit de sumbru crezi tu ca va fi viitorul tarii noastre, nici nu-ti poti imagina in ce tragedie ti se va scufunda Rusia ta.

      Rusia,Rusia,Rusia

      se numeste schizofrenie cu elemente cenestopate,

      boala grea 

      Poate reusim sa speriem si toti IT-istii.

    Cand era la realitatea batistuta ne spune cum o sa aduca in romania toti romanii din diaspora daca castiga iohanis si pnl ul alegerile,bag de seama ca de cand a castigat iohanis si

    papagalul rares este europarlamentar au plecat tot mai multi romanii in ue,si are tupeu sa se laude cu asta 

    Rares bodan , iohanis si pnl-stii sunt cele mai odioase jigodii poliice . Mi-e scarba de acesi indivizi si regret amarnic ca am votat iohanis si pnl . Inainte de alegeri se dadeau luptaori impotriva psd-ului iar dupa alegeri s-au cupla cu psd . Nu voi mai vota pnl in veci . Votez usr.

    UK va reveni in UE in urmatoarea perioada

    Săntem in urma Ucrainei dupa numarul de persoane care au fost nevoite sa plece din tara, determinate de ”conducerile”tari noastre ”intelepte”,Iliescu,Petre roman,Nastase,Basescu etc ?

    1. Au plecat de la noi multi,dar nu ca

      din Ucraina cca. 15 milioane de oameni,

      pana acum si vor mai pleca 

    Recruteaza tineri solventi de liceu .Le ofera o bursa intr-o facultate in care 1-2 studenti in plus nu conteaza alaturi de cei multi autohtoni,.si-ii reruteaza,numai pe cei mai valorosi, pentru firmele locale.Noi ,nici macar pe cei din Bangladesi nu reusm sa-i retinem sa le oferim joburi.pentru ca nu stim si avem o lene in a gandi,si ne trebuiesc numai oameni bine formati,si ne trebuie ajutorul statului,si ne trebuie subventii si ne trebuie......si pe dracu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb