Rating Vektor maxim pentru comunicarea Băncii Transilvania cu investitorii şi acţionarii

F.D.
Bănci-Asigurări / 29 ianuarie

Rating Vektor maxim pentru comunicarea Băncii Transilvania cu investitorii şi acţionarii

Pentru al cincilea an consecutiv, Banca Transilvania primeşte rating maxim pentru comunicarea cu investitorii şi acţionarii. Evaluarea comunicării din 2023 a fost realizată de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), împreună cu un grup de specialişti şi a fost auditată de Mazars România, conform unui comunicat de presă al băncii.

VEKTOR este indicatorul performanţei comunicării pentru companiile din România, listate la Bursa de Valori Bucureşti. Rating-ul este menţionat pe site-ul BVB, pe pagina fiecărei companii listate. În cazul companiilor de pe Piaţa Reglementată, rating-ul pe 2023 a fost calculat pe baza a 10 criterii.

"Investitorii şi acţionarii află primii despre performanţa noastră financiară, despre strategie, planuri şi perspective - practic, despre tot ce ne diferenţiază, ca bancă, de alte oportunităţi de investiţii. Ne bucurăm de recunoaşterea eforturilor constante depuse de BT la implementarea celor mai bune practici de guvernanţă corporativă şi la dezvoltarea sustenabilă a pieţei de capital din România" - declară Aurel Bernat, Director Executiv Instituţii Financiare şi Relaţii Investitori, Banca Transilvania.

Comunicarea Băncii Transilvania cu investitorii şi acţionarii este realizată de top management şi de echipele: Instituţii Financiare & Relaţii Investitori, Guvernanţă Corporativă, Marketing, Comunicare & Relaţii Publice şi Financiar. Cuprinde platforma Relaţii investitori, întâlniri online pentru prezentarea rezultatelor financiare - întâlniri care, din 2023, sunt în format video -, Adunări Generale şi informări punctuale pe site-ul BVB.

Banca Transilvania are peste 40.000 de acţionari, 76% capital românesc şi 26 de ani pe piaţa de capital. Este prima instituţie bancară din ţară listată la Bursa de Valori Bucureşti. TLV este cea mai tranzacţionată acţiune pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti în ultimii ani. Conform calendarului de comunicare financiară, în 26 februarie banca va publica rezultatele financiare pe 2023, iar în 28 februarie va avea loc întâlnirea online cu investitorii şi acţionarii, tot pentru prezentarea performanţei băncii şi a Grupului Banca Transilvania pe anul trecut.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asociația asta ar trebui să știe că BT nu publică și forma detaliată a tranzacțiilor de răscumpărare a propriilor acțiuni așa cum prevede Regulamentul 5/2018.

    În aceeași situație sunt multe companii de la BVB care au programe de răscumpărare în derulare.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb