RAVINDER TAKKAR, VODAFONE ROMÂNIA: "Schimbările politice, legislative şi fiscale din România creează instabilitate"

Ziarul BURSA #Companii / 4 iulie 2017

"Schimbările politice, legislative şi fiscale din România creează instabilitate"

"În loc să ne concentrăm pe business-ul nostru, trebuie să ne adaptăm la schimbări"

Schimbările politice, legislative şi fiscale din România creează instabilitate, potrivit directorului executiv al "Vodafone" România, Ravinder Takkar, care îşi încheie mandatul zilele acestea.

Domnia sa a declarat ieri, într-o conferinţă de presă: "România are în prezent al şaptelea ministru al Comunicaţiilor din ultimii trei ani, iar desele schimbări politice, legislative şi fiscale pun probleme companiei în concentrarea pe planurile pe termen lung, în contextul în care noul Guvern a anunţat introducerea impozitului pe cifra de afaceri. Această propunere pune probleme în realizarea unei strategii pe termen lung. În loc să ne concentrăm pe business-ul nostru, trebuie să ne adaptăm la schimbări. Telecomunicaţiile sunt o industrie care are nevoie de infrastructură, pentru aceasta este nevoie de timp, de investiţii majore şi necesită consecvenţă".

Domnia sa a atras atenţia: "Este un lucru greşit să taxezi şi mai mult companiile care îţi cresc PIB-ul ţării. Fiecare companie cu o cifră de afaceri semnificativă va fi afectată cu siguranţă de noile taxe şi impozite, iar provocarea cea mai mare este impredictibilitatea introducerii acestor taxe".

Ravinder Takkar a mai subliniat că în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este nevoie de stabilitate, la fel ca în mediul politic şi legislativ.

Oficialul companiei a declarat că traficul de date al "Vodafone" România a crescut cu 800% în ultimii trei ani, iar în cazul 4G - de 250 de ori, în acceaşi perioadă de timp.

Conform domniei sale, în anul fiscal încheiat la 31 martie 2017, "Vodafone" România a câştigat peste 320.000 de abonaţi. Totodată, veniturile au crescut cu 2,7% în acest interval, depăşind 707,2 milioane de euro.

Ravinder Takkar va prelua, din 15 iulie, funcţia de preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, pentru "Vodafone" India.

"Vodafone" România va fi condusă, de la 1 septembrie 2017, de franţuzoaica Murielle Lorilloux, care ocupă în prezent funcţia de director general al companiei "Vodacom" din Republica Democrată Congo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb