RE/MAX România îşi extinde reţeaua cu încă trei birouri

A.M.
Companii #Construcţii / 22 iulie 2019

Alexandra Joldes

Alexandra Joldes

RE/MAX România, anunţă extinderea reţelei din România cu încă trei birouri în Cluj, Sibiu şi Târgu Mureş. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 53 de birouri la nivel naţional şi peste 400 de membri, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners a declarat: "Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei RE/MAX sunt numeroase, însă cel mai important a fost sistemul lor de educaţie. Cu toate că nu am experienţă în domeniul imobiliar, nu mi-a fost teamă să fac acest pas datorită existenţei Academiei RE/MAX, prin intermediul căreia avem acces continuu la traininguri specializate, precum şi informaţii de piaţă actualizate".

De asemenea, aceasta consideră că agenţii primesc educaţie continuă, îndrumare şi un mediu de lucru plăcut, clienţii primesc servicii de calitate şi suport continuu pe tot parcursul unei tranzacţii, iar francizaţilor li se pune la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri posibile, se creează un sistem în care toată lumea câştigă, adaugă aceasta, se mai arată în comunicat.

Constanţa Drunea, un alt Broker/Owner, specializat în turism, a intrat în echipa RE/MAX motivată de dorinţa de a avea propriul business, şi odată cu afilierea la acest brand a fost determinată de oportunităţile regăsite în cadrul acestei reţele, de sistemul care mizează pe colaborare şi dezvoltarea profesională a tuturor membrilor. Deşi activează pe piaţă de doar o lună, RE/MAX Quality, franciza deschisă de antreprenoare în Sibiu, a reuşit deja să atragă în echipă, pe un post managerial, unul dintre agenţii unui alt birou RE/MAX din Sibiu, Sorin Băcilă.

Ionuţ Marian, manager RE/MAX Prestige din Târgu Mureş, spune că în primii cinci ani de activitate îşi propune împreună cu Broker/Owner-ul biroului să formeze o echipă de cel puţin 15 agenţi colaboratori şi, totodată, să contribuie la procesul de educare a publicului larg vizavi de activitatea unei agenţii, dar şi a agenţilor faţă de această carieră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb