Remus Borza a fost desemnat personalitatea anului în energie

F. A.
Comunicate de presă / 24 aprilie 2013

Remus Borza a fost desemnat, ieri, personalitatea anului în energie, în cadrul Galei Romanian Energy Awards 2013, organizată de The Diplomat Bucharest la Athenee Palace Hilton, ca o recunoaştere a efortului asumat în restructurarea şi profitabilizarea Hidroelectrica, societate vitală pentru sistemul energetic al României, se precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Remus Borza a declarat: "Pe 20 Iunie 2012, imediat după pronunţarea sentinţei de deschidere a procedurii insolvenţei, spuneam că Hidroelectrica va face istorie. A făcut şi continuă să facă. Salut asumarea politică a unei astfel de decizii de către premierul Victor Ponta şi ministrul Economiei de atunci, Daniel Chiţoiu, într-un an dificil din punct de vedere politic, economic şi social. Evoluţia societăţii în ultimele 9 luni, confirmă ca s-a luat o decizie înţeleaptă. De la o pierdere de 136 milioane de lei în primul trimestru al anului 2012, Hidroelectrica a raportat un profit de 144 milioane lei pe primul trimestru al anului 2013.Insolvenţa Hidroelectrica a arătat o cale, a deschis un drum şi altor societăţi care vor să se restructureze şi să se eficientizeze din punct de vedere economic. (...) După exemplul Hidroelectrica, şi ceilalţi producători de energie trebuie să se restructureze, să-şi reducă costurile de exploatare în paralel cu creşterea gradului de retehnologizare. Toate intervenţiile statului nu-i vor putea salva daca nu vor inţelege că într-o ecomonie de piaţă prevalează competitivitatea şi nu ajutorul de stat".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. D-l ING.aurariu ce parere are?Este de acord sau se retrage in munti ca un erou partizan care este el?

    1. Pai, n-am de ce sa ma retrag, fiindca eu locuiesc aproape de munte si muncesc intr-o centrla subterana la poalele muntelui. Iar de retras, se va retrage intrusul. Noi ramanem. Pe de alta parte, sunt un om normal. Nici erou, nici partizan. Doar ca altii sufera de o teama anormala pt un om normal.

      Despre acord : normal ca nu sunt, e un titlu fortat, luat pe spatele salariatilor pe care Borza ii considera autosuficienti si neprofesionisti (vezi comunicatul intreg pe site Hidroelectrica). Domnul avocat isi face imagine pe munca altora, considerandu-se mai valoros decat 5000 de oameni la un loc, si isi umfla constant meritele. Cred ca nu este doar parerea mea. Apropo, in cate alte publicatii a aparut "stirea" ? cred ca incep sa se sature si ziaristii de aroganta acestui domn avocat. 

      Iar insolventa - este o masura fortata, cand statul cere insolventa unei companii la care este actionar majoritar pentru creante tot catre el, catre stat, isi dovedeste incompetenta si recunoaste ca, de fapt, el este de vina pt ce s-a intamplat acolo timp de zece ani, niu salariatii care suporta acum oprobiul public.

      Stima. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb