Reprezentanţii AUR au semnalat mai multe nereguli în secţiile de votare

S.B.
Politică / 9 iunie

Reprezentanţii AUR au semnalat mai multe nereguli în secţiile de votare

AUR anunţă că încă de la primele ore ale dimineţii reprezentanţii formaţiunii au constatat o serie de nereguli în procesul de votare, precizând că cele mai des întâlnite sunt cazurile în care într-un singur buletin de vot sunt introduse mai multe de acelaşi fel, informează news.ro.

Potrivit AUR, în judeţul Ilfov, în comuna Chiajna, sunt oferite 3 buletine de vot în cel pentru alegerea primarului, iar în comuna Baloteşti 10 buletine tot în cel pentru alegerea primarului, iar reprezentanţii AUR au sunat la 112. AUR mai acuză că în judeţul Caraş Severin, la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială din comuna Zorlenţu Mare, s-a format o coadă uriaşă de oameni.

"Încă de la primele ore ale dimineţii colegii noştri din AUR au constatat o serie de nereguli în procesul de votare. Cele mai des întâlnite sunt cazurile în care într-un singur buletin de vot sunt introduse mai multe de acelaşi fel", arată AUR într-un comunicat.

Potrivit AUR, "în judeţul Ilfov, în comuna Chiajna, sunt oferite 3 buletine de vot în cel pentru alegerea primarului, iar în comuna Baloteşti 10 buletine tot în cel pentru alegerea primarului". "Preşedinţii de secţii de votare nu au vrut să oprească votarea, motiv pentru care colegii noştri au sunat la 112", spune AUR.

"În judeţul Argeş, în localităţile Piteşti şi în Stolnici sunt oferite câte 3 - 5 buletine de vot în cel pentru primar. În judeţul Galaţi, în localitatea Frumuşiţa, s-au găsit ieri în interiorul unui buletin de vot între 2 şi 5 buletine de vot de acelaşi fel", mai transmite AUR.

"Ne dorim un vot corect, un proces electoral democratic! Vom sesiza absolut toate neregulile pe care colegii noştri le vor constata în procesul de votare", completează formaţiunea.

AUR mai transmite că "se pregăteşte o mare fraudă electorală".

"Încă de la primele ore ale dimineţii, în judeţul Caraş Severin, la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială din comuna Zorlenţu Mare, s-a format o coadă uriaşă de oameni. Acesta este un caz de manual pentru partidul comasat român: o localitate cu 895 de votanţi şi 421 de vize de flotant", spune AUR.

Potrivit AUR, un banner uriaş cu imaginea unui lider al partidului de guvernământ şi ministru al transporturilor este afişat exact lângă secţia de vot.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. La secția nr.846 la școală nr.99,în sectorul 4,persoana care cere buletinul,întreabă dacă vrei sa votezi și pentru europarlamentare,dacă zici ca nu ,nu primești buletinul de vot pentru europarlamentare.cine pune stampila pe cele ramase?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb