Reprezentaţii suplimentare sunt programate pentru musicalul "Sunetul Muzicii"

Media-Advertising / 19 ianuarie 2023

Reprezentaţii suplimentare sunt programate pentru musicalul "Sunetul Muzicii"

La cererea publicului, pe 21 şi 22 ianuarie 2023 au fost programate două reprezentaţii suplimentare ale musicalului "Sunetul Muzicii", în regia lui Răzvan Mazilu, conform unui comunicat remis redacţiei. Titlul care a deschis anul acesta seria de spectacole în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii a fost compus de Richard Rodgers, cu libretul semnat de Oscar Hammerstein II, doi apreciaţi creatori de pe Broadway, şi a avut premiera absolută în anul 1959, fiind inspirat de memoriile Mariei von Trapp, conducătoarea grupului Cântăreţii Familiei Trapp.

"De multe ori am fost întrebat în interviuri cum arată pentru mine fericirea. Am răspuns că fericirea ar fi să locuiesc într-un musical. Poate unul cu Fred Astaire şi Ginger Rogers. Sau în « Mary Poppins ». Sau în « Sunetul muzicii ». În orice caz, un musical în care problemele şi obstacolele dispar într-o clipă printr-un cântec sau în paşi de dans. Un musical cu happy-end, cum sunt majoritatea. Musicalul ca promisiune a fericirii. Musicalul ca paradis iluzoriu. Poate utopic, poate posibil. Musicalul ca spectacol complex, total, copleşitor, emoţionant, magic. Sunt fericit şi recunoscător că am fost ales să montez acest mare titlu, « Sunetul muzicii », care a făcut şi face istorie. Sper ca puterea acestei poveşti minunate, puterea muzicii fredonate de generaţii întregi de copii şi adulţi, puterea spectacolului nostru creat cu sufletul să transforme întreaga experienţă într-o pledoarie pentru speranţă şi umanitate.", a declarat Răzvan Mazilu, coregraf şi regizor, autorul spectacolului. Biletele la toate reprezentaţiile sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Premieră pentru bebeluşi: "Bubu la Zoo"

În Sala UnderGrant începe, din acest weekend, o nouă aventură a personajului cel mai îndrăgit de către bebeluşii care vin la OCC: "Bubu la Zoo". Spectacolul, care va avea premiera pe 21 ianuarie, poartă semnătura regizorală a aceleiaşi echipe care a creat şi titlul "Bubu şi Anotimpurile", Andreea Soare şi Irina Furdui, şi beneficiază de consultanţa de specialitate oferită de psihologul Gabriela Maalouf. După ce a descoperit anotimpurile, Bubu se împrieteneşte cu animalele, într-o atmosferă îmbietoare atât pentru bebeluşi, cât şi pentru părinţii lor.

"Bila năzdrăvană şi iubibilă care dă numele acestei serii de evenimente este ghidul cel mai iscusit pentru a-i familiariza pe cei mai micuţi dintre noi cu cea mai iubită sală - sala de spectacol! Dacă « Bubu şi Anotimpurile » l-a adus pe Antonio Vivaldi în atenţia celor mai tineri spectatori ai Operei Comice pentru Copii - bebeluşii - « Bubu la Zoo » le face cunoştinţă cu muzica lui Camille Saint-Saëns, în al doilea spectacol din România adresat copiilor cu vârste între 0 şi 3 ani. Astfel, creştem frumos împreună!", a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Reîncep Atelierele "Micul Artist"

Programul Operei Comice pentru Copii, Atelierele "Micul Artist", va organiza din nou preselecţii în luna ianuarie. Cei interesaţi se pot înscrie deja, completând formularul de pe site-ul instituţiei (http://bit.ly/MiculArtist). Aflat la al optulea de funcţionare, programul vine în întâmpinarea nevoii de educaţie extracurriculară a elevilor cu o ofertă mai mult decât generoasă: 35 de cursuri, desfăşurate la sediu sau online, pentru grupe de vârstă care încep de la creşă şi se continuă până la liceu.

În perioada 16 - 28 ianuarie 2023, instituţia din Calea Giuleşti nr. 16 organizează preselecţii pentru toate cursurile, urmând ca până pe 27 mai 2023 să aibă loc 15 întâlniri săptămânale pentru fiecare curs în parte, online sau la sediu, în funcţie de atelierul sau atelierele alese. Taxa de participare este de 450 lei/modul, achitată până pe 30 ianuarie 2023. După trimiterea electronică a formularului disponibil pe site-ul instituţiei, copiii sunt aşteptaţi direct la preselecţia de la atelie2023.01.10 - rul dorit, conform programului afişat în continuarea formularului de înscriere. În fiecare an, Opera Comică pentru Copii se străduieşte să îmbunătăţească oferta de cursuri, ţinând cont atât de sugestiile părinţilor, cât şi de dorinţele copiilor. Anul acesta, noutăţile includ cursuri de gândire logică şi analitică,a cunoaştere, actorie aplicată, teatru de mişcare şi teatru de improvizaţie, subliniază sursa citată.

Patinoarul deschis zilnic, între 1-31 ianuarie 2023

Distracţia pe gheaţă continuă şi în luna ianuarie! Patinoarul de la Opera Comică pentru Copii este deschis în perioada 1-31 ianuarie 2023, după următorul program: de luni până vineri, în intervalul orar 14:00-21:30, iar în weekend, între orele 10:00-21:30. Turele de patinaj au o durată de 90 de minute şi încep la orele 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00 în timpul săptămânii, respectiv 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00 în weekend.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate - operă, balet, musical, concerte-lecţie, operetă, teatru muzical - cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară şi de iarnă, Atelierele "Micul Artist", ,,Magazinul OCC", Tururile "În Spatele Cortinei", ,,Petreceri de ziua de naştere", ,,Escape Room", "Aventura Parc", "Abonamente" sau "Voluntariat".

Printre partenerii media ai instituţiei se numără Magic FM, Forbes şi AgerPres. Pentru informaţii de presă, vă rugăm să contactaţi Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau apel telefonic la 0745 45 56 45, se menţionează în comunicat.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb