Reţea de traficanţi de etnobotanice, destructurată la Buzău

Ana Felea
Miscellanea / 12 august 2020

Reţea de traficanţi de etnobotanice, destructurată la Buzău

Percheziţii de amploare în această dimineaţă în mai multe localităţi din Buzău şi Galaţi. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Buzău, au efectuat 28 de percheziţii domiciliare, în două judeţe, la persoane bănuite de trafic de substanţe psihoactive.

În vizorul oamenilor legii au fost mai multe persoane, din cele două judeţe, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2019 - august 2020, mai multe persoane din Buzău ar fi achiziţionat substanţe psihoactive de la un bărbat din Galaţi, în vârstă de 25 de ani. Ulterior, le-ar fi revândut către cumpărători din municipiul Buzău şi din localităţile limitrofe (Movila Banului, Săpoca, Cernăteşti, Gherăseni şi Costeşti)", se arată în comunicatul emis de IPJ Buzău.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1,2 kg substanţe psihoactive, recipiente ce conţineau substanţe utilizate la prepararea produsului finit, bani (7.150 de lei şi 400 de euro) şi telefoane mobile.

"Au fost puse în executare 16 mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate pentru luarea măsurilor legale.Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, fără autorizaţie", se arată în comunicatul IPJ Buzău.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.Totodată, la acţiune au participat şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti, Galaţi, Ialomiţa, Vrancea, Brăila şi Dâmboviţa, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, precum şi jandarmi din Bacău, Ploieşti şi Buzău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb