Revolut a lansat un card care îţi dă şi criptomonede

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 august 2018

Compania Revolut anunţă lansarea unui card din metal care va oferi înapoi clienţilor până la 1% din banii cheltuiţi, în monede tradiţionale sau criptomonede, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Utilizatorii vor putea retrage gratuit până la 2400 lei de la orice bancomat din lume şi vor beneficia de un serviciu dedicat de concierge pentru a rezerva orice, de la zboruri, la bilete pentru festivaluri, transmite comunicatul.

Potrivit sursei citate, printre beneficiile de care se vor bucura clienţii Revolut Metal se numără: schimb valutar nelimitat la cursul de schimb interbancar, transferuri internaţionale gratuite, suport cu prioritate 24/7, şi asigurare medicală de călătorie care include servicii de sănătate, dentare, precum şi întârzieri ale zborurilor sau pierderea bagajelor.

Datele companiei precizează: "Clienţii Revolut Metal vor primi până la 1% cashback pentru toate plăţile cu cardul efectuate în afara Europei, precum şi 0.1% cashback pentru toate tranzacţiile din Europa, şi vor putea alege să primească diferenţa în oricare dintre cele 25 de monede suportate de Revolut sau cele 5 criptomonede, inclusiv Bitcoin".

Noul card de metal este contactless şi are o greutate de trei ori mai mare decât a unui card obişnuit. Cardul este fabricat dintr-o singură foaie de oţel şi este tăiat cu un burghiu cu diamant. Particulele de vopsea sunt adăugate pe card printr-un proces de depunere fizică a vaporilor, iar detaliile utilizatorilor sunt inscripţionate cu ajutorul unui laser de înaltă precizie.

Revolut mai transmite că utilizatorii care îşi doresc abonamentul Revolut Metal pot alege planul tarifar lunar, la un cost de 54.99 RON, sau cel anual, în valoare de 500 RON pe lună, beneficiind astfel de o reducere de 23%.

Potrivit informaţiilor, disponibilitatea iniţială a cardurilor Metal este limitată şi acesta va fi disponibil doar unui număr limitat de utilizatori Revolut Premium.

Nik Storonsky, Fondator & CEO al Revolut, a declarat: "Suntem convinşi că Revolut Metal este cardul exclusivist al viitorului şi un produs absolut necesar pentru toţi călătorii din întreaga lume. Noul plan tarifar oferă utilizatorilor o serie de funcţionalităţi exclusive şi lucrăm deja pentru a adăuga altele noi, incluzând acces la lounge-urile din aeroporturi şi platforma de investiţii fără comisioane.

Lansarea Revolut Metal este un pas important pentru ca Revolut să genereze venituri suplimentare, în contextul în care pregătim lansarea unei platforme de trading fără comisioane, precum şi extinderea pe pieţele din America de Nord şi Asia".

Revolut a fost înfiinţat în iulie 2015 cu o misiune ambiţioasă: să zguduie de la temelie sectorul financiar bancar. Utilizatorii Revolut îşi pot face un cont curent în 60 de secunde, pot cheltui bani în străinătate în peste 150 de monede, fără comisioane ascunse, şi au posibilitatea de a deţine şi schimba 25 de monede direct din aplicaţie şi de a efectua transferuri domestice şi internaţionale folosind cursul de schimb valutar real.

Compania cu sediul în Londra are peste 2.500.000 de utilizatori în Europa şi a procesat până în prezent peste 150 de milioane de tranzacţii în valoare totală de mai bine de 22 miliarde de dolari. Revolut a obţinut finanţări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuţi precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Si va trebui sa-l pui in tavita cand treci prin scanner la aeroport sa nu bipaie alarma si sa sara mascatii pe tine?

    1. asta doar ca sa se vada ca ai card de metal. epoca cardurilor Gold sau Platinum a apus..

    Revolut stie sa-si faca reclama, insa nu sunt chiar asa cum se lauda. De ex. nu am putut scoate cateva sute de lei de la un ATM Alpha Bank din Bucuresti sau de la un ATM din Oslo (Den Norske parca era).

    Alta data am vrut sa alimentez contul cu cca 3000 lei si nu am reusit, pentru ca exista o limita de 2000 lei (eram in strainatate si aveam nevoie de 600 Eur, trebuia sa transfer lei pentru a-i schimba in Eur). Cu o alta ocazie am vrut sa transfer o suma in eur catre o casa de schimb criptomonede si mi-au spus ca nu pot face asemenea transferuri.... In consecinta, la inceput mi a placut ideea si l am utilizat insa in ultima perioada le am dat pas.... 

    Poate printre cititori se va gasi cineva care lucreaza la Alpha care sa ma lamureasca de ce la atm urilr lor nu accepta cardurile Revolut?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb