Revolut - pierdere de 14,8 milioane lire, în 2017

E.O.
Ziarul BURSA #Internaţional / 25 septembrie 2018

Veniturile companiei au crescut de 5 ori

Numărul utilizatorilor s-a triplat

Veniturile Revolut au crescut de 5 ori, anul trecut, de la 2,4 milioane de lire sterline la 12,8 milioane GBP, volumul lunar al tranzacţiilor crescând de la 200 de milioane de dolari la 1,5 miliarde dolari, arată un comunicat al companiei. Acesta subliniază că numărul utilizatorilor s-a triplat, de la 450.000 la 1,3 milioane.

"Creşterea veniturilor şi reducerea costurilor sunt în continuare importante pentru companie, însă prioritatea în acest moment o reprezintă expansiunea internaţională a Revolut, creşterea numărului de utilizatori şi dezvoltarea continuă de produse inovatoare în industrie, precum platforma de trading fără comisioane", au anunţat re­prezentanţii Revolut.

Compania a înregistrat o pierdere totală de 14,8 milioane de lire în 2017, în timp ce şi-a dublat echipa la peste 400 de angajaţi, a lucrat activ la extinderea pe 10 pieţe internaţionale, a aplicat pentru o licenţă europeană de bancă şi a început să lucreze la dezvoltarea unei platforme de investiţii fără comisioane, mai arată comunicatul citat.

Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut a dăugat: "Am lansat toate produsele noastre generatoare de venituri de-a lungul anului 2017: conturile Premium în aprilie, conturile de business în iunie şi tranzacţionarea de criptomonede în decembrie. Faptul că am reuşit să creştem veniturile de 5 ori şi să triplăm numărul utilizatorilor în 2017 reprezintă o confirmare a rezultatelor acestor iniţiative".

Ritmul de creştere nu a încetinit în 2018, subliniază reprezentantul Revolut, care se aşteaptă la un an cu rezultate mai bune decât cele de anul trecut. Revolut se apropie de 3 milioane de utilizatori în Europa, deschide 7.000 de noi conturi în fiecare zi, procesează 3 miliarde de dolari lunar şi are peste 500 de angajaţi în întreaga lume.

Una dintre zonele principale în care compania va investi anul acesta este angajarea şi pregătirea unui număr mai mare de agenţi de suport, a precizat Nik Storonsky, precizând: "Anul trecut am dublat numărul agenţilor de suport şi am început să oferim asistenţă non-stop, iar anul acesta ne propunem să dublăm din nou echipa de asistenţă şi să deschidem un nou centru de suport într-un oraş european".

Revolut a fost înfiinţat în iulie 2015, utilizatorii săi putând să-şi facă un cont curent în 60 de secunde şi să-şi cheltuias­că banii în străinătate, în peste 150 de monede. Compania cu sediul în Londra are peste 2.500.000 de utilizatori în Europa şi a procesat până în prezent peste 150 de milioane de tranzacţii în valoare totală de mai bine de 22 miliarde de dolari. Revolut a obţinut finanţări în valoare totală de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuţi, precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb