România Viitorului - O nouă abordare în afaceri

Media-Advertising / 20 martie

România Viitorului - O nouă abordare în afaceri

Conferinţa "Tendinţe Economice 2024", parte a proiectului naţional < România Viitorului- O nouă abordare în afaceri > aduce în discuţie o perspectivă dinamică, bazată pe analiza a trei piloni importanţi de dezvoltare la nivel naţional: macroeconomie, energie şi antreprenoriat. Imaginea de ansamblu asupra afacerilor din România, va fi conturată împreună cu specialişti din cele trei sectoare de activitate, pentru a identifica oportunităţile şi riscurile associate pentru ca România să aibă o creştere sustenabilă pe termen lung.

"Suntem într-o epocă în care schimbările tehnologice şi cerinţele pieţei globale ne pun în faţa unei provocări importante: să evoluăm continuu şi să adoptăm o nouă abordare în afaceri. Această abordare nu se rezumă doar la adaptare, ci la inovare, la identificarea şi implementarea soluţiilor care să ne aducă în fruntea unui mediu economic dinamic şi competitiv. Prin colaborare şi viziune comună, putem transforma aceste tendinţe economice în oportunităţi tangibile pentru fiecare actor din mediul de afaceri", este de părere preşedinta Patronatului European al Femeilor de Afaceri PEFA, Andreea Negru, organizator al evenimentului din data de 21 martie, de la ora 10.00 , la Banca Naţională a României.

La rândul său, prim-vicepreşedinta PEFA, Lorena Stoian, consideră că "Prin crearea unui ecosistem favorabil antreprenoriatului şi inovaţiei, putem stimula creşterea economică şi crearea de locuri de muncă în domenii de viitor. În această direcţie, încurajez schimbul de idei şi experienţe între participanţii prezenţi la eveniment, pentru a identifica cele mai bune practici şi a le adapta la specificul pieţei noastre locale. Ne dorim să folosim această conferinţă pentru a contura, împreună, direcţia către un viitor prosper pentru afacerile din România".

Evenimentul este organizat de Patronatul European al Femeilor de Afaceri PEFA împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb