Românii au cheltuit milioane de euro cu Revolut în decembrie 2019

C.B.
Companii / 27 ianuarie 2020

Românii au cheltuit milioane de euro cu Revolut în decembrie 2019

Revolut, a anunţat că românii au cheltuit peste 95 de milioane de euro în decembrie 2019. Suma este de aproape cinci ori mai mare faţă de cea cheltuită cu Revolut în aceeaşi perioadă a anului 2018, respectiv 19,2 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în perioada sărbătorilor de iarnă, cei mai mulţi bani au fost cheltuiţi pe cumpărături - peste 21 de milioane de euro. Cei care au ales să mănânce la restaurant au cheltuit în total peste 13 milioane de euro, în timp ce 8,4 milioane de euro au fost cheltuiţi pe alimente.

Totodată, distracţia a fost o altă categorie pe care românii au cheltuit mult, ajungându-se la un total de peste 7 milioane de euro. Iar în ceea ce priveşte comercianţii preferaţi, aceştia au fost Uber, Carrefour, Lagardère Travel Retail şi Apple.com, iar cele mai multe plăţi au fost realizate offline (87%).

Irina Nicoleta Scarlat, Head of Growth CEE - Revolut, a declarat: "Revolut este un partener financiar de încredere pentru un număr mare de români, care folosesc serviciul zi de zi, atât atunci când sunt acasă, cât şi atunci când călătoresc. Uşor de folosit, rapid şi sigur, Revolut le oferă utilizatorilor posibilitatea să îşi controleze finanţele cu o apăsare de buton, să stabilească bugete şi să aibă mereu controlul asupra cheltuielilor lor".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am folosit si recomandat fervent Revolut pana ieri. Am facut plata catre o prietena care are doua numere de telefon. Se pare ca numarul pe care am trimis banii a fost folosit ilegal de alta persoana sa isi faca cont. Prietena mea a notificat acum 5 luni Revolut de aceasta problema si a trimis facturi care sa dovedeasca ca este numarul ei de telefon. Nu au facut nimic si acel numar continua sa primeasca bani ilegal. Problema este ca numarul de telefon este adresa unde trimiti banii dar ei zic ca nu au nevoie sa verifice detinatorul numarului.Apoi am citit o.sumedenie de probleme pe care le au avut cu tranzactii fraudulente cat si cu conturi blocate. FERITI-VA!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb