ROMGAZ devine Membru Asociat al ARIR

R.S.
Piaţa de Capital / 23 aprilie

ROMGAZ devine Membru Asociat al ARIR

ARIR (Asociaţia Română pentru Relaţia cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), anunţă că ROMGAZ (simbol BVB: SNG) devine Membru Asociat al ARIR, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Răzvan POPESCU, Director General, ROMGAZ a declarat: "ROMGAZ a avut întotdeauna o viziune solidă asupra dezvoltării durabile şi a creşterii constante, iar intrarea noastră în comunitatea ARIR vine ca un nou pas în angajamentul nostru faţă de transparenţă, guvernanţă corporativă şi comunicare cu investitorii. Suntem conştienţi de importanţa unei comunicări deschise şi eficiente cu acţionarii noştri şi cu pieţele în care activăm în general şi considerăm că ARIR este platforma care are instrumentele necesare pentru a ne consolida şi mai mult aceste principii."

Daniela Maior (Şerban), Preşedinte şi Co-fondator ARIR a declarat: "Ne bucurăm să anunţăm că încă o companie din indicele BET se alătură comunităţii ARIR. Această asociere este semnificativă întrucât aproape toate companiile din indicele BET sunt acum membre ARIR. Implicarea şi reprezentativitatea celor mai lichide companii listate la Bursa de Valori Bucureşti sunt aspecte care ne încurajează să rămânem o comunitate activă, implicată în urmărirea noutăţilor legislative ce influenţează companiile listate, precum şi iniţiativelor de dezvoltare a pieţei de capital."

Acţiunile emise de ROMGAZ sunt tranzacţionate pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti din data de 12 noiembrie 2013. Totodată, acţiunile companiei sunt suport pentru certificate globale de depozit (GDR-uri) emise de The Bank of New York Mellon, GDR-uri care se tranzacţionează pe Bursa de Valori de la Londra (simbol SNGR), se arată în comunicat.

Acţiunile ROMGAZ fac parte din componenţa indicelui de referinţă BET, care acum cuprinde cele mai tranzacţionate 20 de companii de la bursa locală, precum şi din indicii BET-XT, BET-BK respectiv BET-NG. În plus, acţiunile ROMGAZ sunt incluse în indicii MSCI Frontier IMI (Investable Market Index), dedicaţi pieţelor de frontieră.

Membrii ARIR sunt printre cele mai mari companii din România, ce au în comun obiectivul de a implementa cele mai bune practici de transparenţă, comunicare cu investitorii şi guvernanţă corporativă, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb