rtk romania a fost desemnată ca GSA pentru platforma de rezervări S-E-T-T

R.S.
Comunicate de presă / 15 mai

rtk romania a fost desemnată ca GSA pentru platforma de rezervări S-E-T-T

Compania rtk romania a fost desemnată ca GSA (General Sales Agent / agent general de vânzări) pentru S-E-T-T în România - o platformă de rezervări pentru hoteluri, activităţi şi bilete la evenimente sportive, care are la bază inteligenţa artificială.

S-E-T-T Worldwide Reservation are plăcerea de a anunţa că rtk romania este noul agent general de vânzări (GSA) pentru România, reprezentând S-E-T-T pe această piaţă dinamică şi în plină expansiune. Acest parteneriat strategic are ca scop introducerea pe piaţa din România a platformei de ultimă generaţie bazată pe inteligenţa artificială, de rezervări hoteliere şi activităţi în numeroase destinaţii, împreună cu portalul exclusiv care pune la dispoziţie vânzarea de bilete la evenimente sportive.

"Platforma noastră are funcţii avansate, cum ar fi un analizator de tarife hoteliere bazat pe inteligenţa artificială, conceput pentru a simplifica procesul de rezervare şi a spori eficienţa profesioniştilor din domeniul turismului. Acest instrument le permite agenţilor să ia decizii rapide şi informate, asigurând cele mai bune oferte pentru clienţii lor. În plus, departamentul nostru dedicat, poate livra orice ofertă de grup în termen de 3 ore", declară Oliver Riefler, CEO şi fondator S-E-T-T (Sport & Events Tours & Travel).

Dincolo de rezervările hoteliere, platforma simplifică rezervarea unei game largi de activităţi în numeroase destinaţii. Agenţiile de turism pot rezerva fără efort tururi de oraş, bilete de acces la parcuri tematice şi obiective turistice, îmbunătăţind semnificativ serviciile furnizate clienţilor şi oferind oportunităţi ample de vânzare.

"În completarea ofertei noastre dinamice, punem la dispoziţia agenţiilor de turism acces la peste 50.000 de bilete de intrare la evenimente sportive, inclusiv la Campionatul Mondial de Fotbal EURO 2024 din Germania.

Prin tehnologia bazată pe inteligenţa artificială a S-E-T-T Worldwide Reservation agenţiile de turism vor descoperi oportunităţi inovatoare de colaborare în industria turismului din România", adaugă Oliver Riefler.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb