SanoPass FIT anunţă extinderea parteneriatului strategic cu MedLife

F.D.
Piaţa de Capital / 21 februarie

SanoPass FIT anunţă extinderea parteneriatului strategic cu MedLife

SanoPass anunţă extinderea parteneriatului strategic cu furnizorul de servicii medicale, MedLife, consolidând eforturile comune de a încuraja activitatea fizică în rândul angajaţilor. Astfel, din 2024, MedLife adaugă şi beneficii de wellness în pachetul extrasalarial pentru toţi angajaţii, prin integrarea abonamentelor SanoPass FIT, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, prin abonamentele SanoPass FIT, angajaţii MedLife beneficiază de intrări nelimitate la sălile de fitness partenere la nivel naţional, inclusiv de programe şi facilităţi de wellness. Într-o eră în care atragerea şi retenţia talentelor sunt cruciale pentru succesul unei organizaţii, serviciile de wellness şi fitness contribuie la crearea unui mediu de lucru sănătos şi productiv, dar şi la consolidarea unei culturi organizaţionale care valorizează sănătatea şi bunăstarea angajaţilor.

"Parteneriatul cu MedLife reprezintă o piatră de temelie în misiunea noastră de a promova un stil de viaţă sănătos şi accesibil. Prin unirea forţelor, nu numai că extindem accesul la servicii de fitness şi wellness de top pentru angajaţi, dar subliniem angajamentul comun pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şi a performanţei profesionale. Această colaborare este dovada clară a viziunii partajate de a consolida o societate mai sănătoasă, începând cu mediul de lucru", a declarat Andrei Vasile, CEO & fondator SanoPass FIT.

Această abordare a fost primită pozitiv de echipa MedLife, evidenţiind flexibilitatea şi adaptabilitatea SanoPass în identificarea unor soluţii care răspund cerinţelor actuale ale pieţei.

"Includerea SanoPass FIT în pachetul de beneficii extrasalariale pentru echipa noastră a fost un pas normal, în linie cu obiectivele strategice de business. Promovăm în mod activ prevenţia şi adoptarea unui stil de viaţă echilibrat şi ne propunem să fim un exemplu în acest sens, prin susţinerea angajaţilor noştri în adoptarea unor obiceiuri sănătoase şi transformarea lor în rutină. Colegii au reacţionat extrem de bine, dovadă fiind rata mare de înrolare în program şi feedback-ul pozitiv primit de la foarte mulţi dintre ei. Grija şi empatia cu care ne tratăm pacienţii sunt principii pe care le aplicăm şi atunci când vine vorba de oamenii MedLife, iar motivarea colegilor prin beneficii de interes pentru ei este un factor ce poate conduce inclusiv la o mai bună experienţă pentru cei care aleg serviciile noastre", spune Radu Petrescu, Director Resurse Umane în cadrul MedLife.

Beneficiile abonamentelor SanoPass FIT au impact semnificativ asupra sănătăţii şi bunăstării angajaţilor. În contextul în care 62% dintre români nu practică niciun sport sau o activitate fizică, conform sondajului Eurobarometru dedicat sportului şi activităţii fizice, SanoPass îşi reiterează angajamentul de a sprijini adoptarea unui stil de viaţă activ, contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii. În cadrul MedLife, din totalul angajaţilor activi în platformă, 79,1% sunt femei şi 20, 29% bărbaţi, cele mai active grupe de vârstă fiind 25-31 ani şi 32-38 de ani. Până în prezent, o medie de 1729 de abonaţi au mers la o sală de fitness şi au generat 3798 de intrări, aproximativ 8.8 intrări pe lună.

Conform un studiu extins realizat de Institutul Naţional de Sănătate din Statele Unite (NIH), care a implicat peste 100.000 de participanţi adulţi pe o perioadă de 20 de ani, persoanele care au practicat regulat activităţi fizice au redus cu până la 30% riscul de a dezvolta boli cardiovasculare şi cu până la 50% riscul de diabet zaharat, comparativ cu cei care au avut un nivel scăzut de activitate fizică.

"Activitatea fizică regulată reprezintă un pilon fundamental pentru menţinerea unei vieţi sănătoase şi echilibrate. Prin intermediul exerciţiilor fizice, stimulăm eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, care ne pot îmbunătăţi starea de spirit şi ajută să gestionăm mai bine stresul cotidian şi anxietatea. Pe lângă beneficiile emoţionale, activitatea fizică regulată rămâne un adjuvant cheie în prevenirea şi controlul mai multor afecţiuni de sănătate, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul zaharat şi obezitatea. Prin menţinerea unui nivel adecvat de activitate fizică, putem îmbunătăţi funcţionarea sistemului cardiovascular şi reducerea rezistenţei la insulină", a adăugat Dr. Lăcrămioara Petrescu, medic primar cardiologie în cadrul MedLife.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Medlife,nu prea mai e fit,în schimb e în cădere liberă

    1. Se tine tare la 4 lei...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb