Sărbători la SPA: Care sunt beneficiile unei vacanţe de wellness

Comunicate de presă / 1 aprilie

Sărbători la SPA: Care sunt beneficiile unei vacanţe de wellness

În prag de Paşte, tot mai mulţi români încep să caute pachete de cazare şi oferte de sezon, mai ales că urmează cea mai lungă minivacanţă din acest an, cu şase zile libere legate. Guvernanţii au anunţat că vor face punte între 1 Mai şi Paşte pentru angajaţii din mediul bugetar, însă este de aşteptat ca aceasta măsură să fie luată şi în multe companii private.

Minivacanţa de Paşte este o ocazie excelentă pentru un concediu de relaxare, astfel că cei care caută un loc liniştit pentru a petrece alături de cei dragi, Sovata, staţiunea balneară a cărei popularitate a crescut exponenţial în ultimii ani, este cea mai bună destinaţie. Cunoscută în special pentru apele sale minerale cu proprietăţi vindecătoare, Sovata poate oferi tot ce e nevoie pentru o escapadă de încărcare a bateriilor.

Cât costă să îţi petreci Paştele la SPA?

O vizită la SPA de Paşte este o idee excelentă atât pentru cupluri, cât şi pentru familiile cu copii, mai ales că activităţile sunt variate, potrivite pentru toate vârstele. Adulţii pot testa diferite tratamente de wellness, cum ar fi masajele, tratamentele sau sesiunile de saună, în timp ce copiii se pot bucura de locul de joacă şi de facilităţile spa-ului, cum ar fi piscinele sau toboganele de apă adaptate pentru ei.

Tarifele pornesc de la 1.000 de lei pe noapte pentru două persoane, preţ care include cazarea şi micul dejun. În plus, special pentru vacanţa de Paşte, hotelierii au pregătit pachete de vacanţă care includ 3 nopţi de cazare cu demipensiune, acces la zona SPA, prânz festiv în Duminica Paştelui, muzică live şi activităţi creative de Paşte pentru copii.

Sărbători la SPA: care sunt beneficiile unei vacanţe de wellness

Amplasată chiar în inima Transilvaniei, Sovata este înconjurată de peisaje pitoreşti, de o frumuseţe naturală spectaculoasă, fiind şi una dintre destinaţiile din România cu cel mai ozonat aer, un aer de o calitate similară celui din Alpi.

Apa sărată a lacurilor din Sovata este cunoscută pentru proprietăţile sale vindecătoare şi terapeutice. Cu conţinutul său bogat de minerale, apele de-aici au fost recunoscute de-a lungul timpului pentru capacitatea lor de a trata diverse afecţiuni ale pielii, sistemului respirator şi sistemului locomotor. Un sejur la Hotel Crystal din Sovata oferă oportunitatea de a profita la maximum de beneficiile acestor ape miraculoase printr-o varietate de tratamente şi terapii efectuate în centrul lor SPA.

De asemenea, ştim cu toţii că stresul şi agitaţia vieţii moderne pot avea un impact negativ asupra sănătăţii noastre fizice şi mentale. Petrecerea sejurului de Paşte la un centru SPA în Sovata contribuie semnificativ la detensionarea, regenerarea şi revitalizarea corpului şi a minţii. Cu facilităţi de lux precum saune, piscine cu apă sărată, cameră salină, turiştii pot descoperi aici o adevărată oază de linişte şi relaxare.

Având 104 camere cu design modern, un centru SPA & wellness construit la cele mai înalte standarde, dar şi un restaurant care îmbină bucătăria tradiţională cu tehnicile internaţionale, Hotel Crystal este o oază de relaxare amplasată chiar în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu, singurul lac helioterm din lume, recunoscut pentru apa termală cu numeroase beneficii asupra sănătăţii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb