SCHI Etapă de Cupă Mondială la Râşnov

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 18 februarie 2021

Etapă de Cupă Mondială la Râşnov

Investţiile în infrastructura sportivă îşi arată roadele, iar cel mai bun exemplu este modul cum ţara noastră a intrat în circuitul organizării unor competiţii schi, domeniu în care aveam o tradiţie foarte mică. Râşnovul va găzdui, de azi până duminică, etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile. Este al şaptelea an în care oraşul Râşnov găzduieşte reuniuni ale Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile. În 2020, a fost înregistrată o premieră la Râşnov, unde au fost organizate şi două etape de Cupă Mondială masculină. Anul acesta se consemnează o altă premieră pentru ţara noastră: organizarea unei etape de Cupă Mondială pe echipe mixte. Conform organizatorilor, adevărata provocare este că vor fi simultan, într-o singură reuniune, atât competiţiile feminine şi masculine, cât şi cea pe echipe mixte. Astfel, azi şi mâine vor fi organizate două etape de Cupă Mondială feminine,mâine o etapă de Cupă Mondială masculină, iar sâmbătă o etapă de Cupă Mondială pe echipe mixte: " Federaţia Română de Schi Biatlon şi Primăria oraşului Râşnov au lucrat intens în ultimele zile, când gerul a permis, pentru a face zăpadă artificială, astfel ca trambulina să se prezinte în cele mai bune condiţii pentru competiţii.

Din păcate, anul acesta, restricţiile privind limitarea efectelor pandemiei de Covid 19, nu permit prezenţa spectatorilor, dar întregul eveniment va fi televizat."

Întregul eveniment se va desfăşura cu respectarea măsurilor sanitare impuse de autorităţi, limitându-se contactele fizice. Şedinţele tehnice vor fi ţinute online. Centrul de presă va funcţiona în regim normal, cu respectarea măsurilor de protecţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb