Şeful STS a demisionat "pentru a nu afecta prestigiul instituţiei"

I.A.M.
Politică / 29 iulie 2019

Ionel Sorinel Vasilica (Sursă foto: Twitter)

Ionel Sorinel Vasilica (Sursă foto: Twitter)

Potrivit unui comunicat de presă, Ionel Sorinel Vasilca şi-a înaintat demisia din funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale preşedintelui României, începând cu 29 iulie.

El precizează că "demisia nu a fost depusă ca urmare a existenţei unei sincope, inadvertenţe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăţie în exercitarea funcţiei de preluare şi localizare a apelurilor de urgenţă 112 de către STS, a neglijenţei mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităţilor care privesc datoria mea şi a tuturor angajaţilor de a garanta funcţionarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare şi a celor pe linia 112".

"Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituţiei", arată Vasilca.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mănâncă [...]! Sunt unul care cunoaște la detalii activitatea sts. Este haos acolo.

    1. Dacă ști, de ce nu spui? Atâta timp cât nu ieși să vorbești, mănânci la fel de mult [...] ca el

      Prietene, faptul că știu nu mă obligă la nimic! Știu și atât. Tu , ca un habarnist, te bagi în....seamă! )))))

    Daca adversarii politici o sa ceara intotdeauna capul sefului unei institutii si acela va fi schimbat la orice pretext o sa ajungem foarte rau. Raspunderea trebuie in primul rand sa fie a functionarului care a gresit (chiar daca se ascunde in spatele unor proceduri) iar demisia sefului nu trebuie sa il exonereze pe functionarul culpabil de raspunderea penala si civila. Stiind ca STS-istul a sunat ca un dobitoc fata inapoi desi aceasta spusese "vine, vine...." nu pot sa nu ma gandesc ca acel cretin a condamnat-o la moarte pe biata fata prin prostia si incompetenta crasa ! Ancheta nu ar trebui sa ascunda asta !

    1. Dupa declaratia ca nimeni de la STS nu e vinovat, demisia acestui idiot este salutara.

      De acord!

    D. N. A. ule, ce mai aștepți unde ești pentru asa zise 2 angajate fictive iai făcut DOSAR penal din ordinul SUGALAU LUI, MUIST ULUI, BULANGIU LUI, POPONAR ULUI, IOHANES lui nevinovat ul și MARTIRIUL, CONDAMNAT POLITIC DRAGNEA ca să stea el CONFORTABIL pe scaunul de președinte care la îmbibat cu singele nevinovați lor de la COLECTIV și a acestor 2 nevinovate fetite. Acest CIOCHIST(fost șef S. T. S și IOHANES) încă nu au DOSARE PENALE. CIOCHISTULE, MUIST ULE va întreabă o tara întreaga răpusă de durere și noi părinții care avem copii puteți dormit liniștiți(CIOCHISTULE EȘTI PĂRINTE AI TU COPII SAU EȘTI SUGALAU, MUIST, BULANGIU, POPONAR CA IOHANES ȘI NU TE INTERESEAZĂ DE SOARTA COPIILOR) ce ați făcut DIAVOLILOR sa cumpărat TEHNOLOGIE DE ORDINUL SUTELOR DE MILIOANE DE EURO și nați fost în stare sa localizați un îngeraș, o Zina plăpinda și nevinovata va implorat sa o ajutați din mina MONSTRULUI și voi ați IGNORATO.DIAVOLILOR DORMIȚI BINE ȘI SA DEA DUMNEZEU CIND VA CULCAȚI, CIND DORMIȚI ȘI CIND VA TREZIȚI SA O VEDEȚI PE ZINA TERIBILA ALEXANDRA CUM VA CERE AJUTORUL ȘI SA VA TREZEASCĂ TELEFOANELE EI CHIPURILE SATANI ORICUM VA AȘTEAPTĂ FOCUL IADULUI. ÎNGERAȘ ALEXANDRA FETITA NEVINOVATA ZINA TERIBILA TU EȘTI ÎN INIMA NOASTRĂ NOI SUNTEM PĂRINȚI ȘI VEI RĂMÂNE ÎN INIMA NOASTRĂ ÎN VEȘNICIE NU TE VOM UITA NICIODATĂ NOI DE PE PĂMÂNT NE GINDIM LA TINE ȘI DIAVOLII SA ȘI VADĂ MAI DEPARTE DE ORGIILE LOR MUISTI ȘI POPONARI. CIOCHISTULE SPURCAT ULE DEMISIA TA NU REZOLVA NIMIC DOAR INTERES POLITIC LOCUL TĂU, A COLEGILOR TAI(S. T. S. ȘI S. R. I)IOHANES ESTE PUSCARIE PE VIATA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb