SERGHEI LAVROV: "Nu am invadat Ucraina"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 16 iunie 2022

"Nu am invadat Ucraina"

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat, joi, într-un interviu pentru BBC, că Rusia nu a invadat Ucraina, ci a declanşat o operaţiune specială.

"Nu am invadat Ucraina. Am declarat o operaţiune militară specială pentru că nu aveam absolut nicio altă modalitate de a explica Occidentului că tragerea Ucrainei în NATO a fost un act criminal", a spus el.

Realizatorul BBC l-a întrebat pe Lavrov despre ororile de la Cernigău, unde au murit copii şi persoane au stat subsoluri, iar Lavrov a răspuns: "Este un mare păcat, dar diplomaţii internaţionali, inclusiv Înaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Secretarul General al ONU şi alţi reprezentanţi ai ONU, sunt supuşi presiuni de Occident. Şi de foarte multe ori sunt supuşi fiind folosiţi pentru a amplifica ştirile false răspândite de Occident".

"Rusia nu este foarte curată. Rusia este ceea ce este. Şi nu ne este ruşine să arătăm cine suntem", a mai spus Lavrov.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Frate, dupa ce ne-au luat de prosti cu covidul (ca doar si rusii au avut restrictii), ne iau de prosti si cu razboiul

    Da,da,cum sa nu,nu ati invadat Ucraina,ati mangaiat-o pe crestet!Tot stau si ma gandesc,daca Hitler nu era atat de cretin, se ocupa de rusi,nu de evrei.Ce a avut el cu evreii a fost o inventie in capul sau bolnav,daca ii ataca pe rusi de la inceput scapa omenirea de o plaga viermanoasa si nu ne mai aflam in aceasta situatie.Niste betivi,le pluteste creierul in votka.Japonezii,de asemenea puteau sa-i atace pe frontul de est si nu le mai furau rusii insulele,aveau si Siberia acum.

    1. Uiti ca nemtii i-au atacat printre altii si pe rusi...cat despre japonezi eu a-si cere si parerea chinezilor in privinta lor. Iar daca mergem mai in urma , sa nu uitam cei 300 de ani de sclavie instaurati de englezi.Nici rusii nu au fost si nu sunt usa de biserica, dar l-am auzit pe Putin intr-un interviu, referitor la ceea ce se intampla cu Ucraina , in care zicea ca si Rusia are nebunii ei, neonazisti, extremisti ,xenofobi etc., dar spre deosebire de ucrainieni , nu li s-a permis ca ei sa ajunga pana la nivel guvernamental...Cat despre americani, no comment.

      Oricum , nu se justifica modul in care rusii vor sa rezolve problema pe care o au. Intrebarea este cum si ce optiuni aveau. 

      Nemtii nu i-au atacat pe rusi,a avut loc doar o operatiune speciala care ar fi avut succes daca nu luptau pe doua fronturi(nemtii) daca rusii nu aveau certitudinea ca nu-i ataca japonezii,daca nu-i ajutau americanii cu toate celea,daca nu-i prindea pe nemti iarna in Rusia,daca nu intorceau romanii armele si multe altele!Pe rusi ar fi trebuit sa tăbare inca de la inceput sa scapam de ei si de comunismul lor!

    Rusii mint chiar daca sunt morti.

    Operatiunea speciala e incalificabila in vremurile noastre si nici nu poate fi explicata de "faptele Occidentului".

    Nimeni nu i-a facut un rau Rusiei cat si-a facut cu mana ei! Oare cat va dura pana Rusia va spala aceasta rusine? Cred ca niciodata .... 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb