Serghei Şoigu declară că forţele ruse "nu au arme grele în zona centralei nucleare Zaporojie"

Serghei Şoigu declară că forţele ruse "nu au arme grele în zona centralei nucleare Zaporojie"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 2 septembrie 2022

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a declarat că forţele ruse "nu au arme grele în zona centralei nucleare Zaporojie", în contextul în care fiecare parte continuă să se acuze reciproc că bombardează centrala şi zona înconjurătoare, informează news.ro.

Ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu a declarat, vineri, că "autorităţile ucrainene mint în mod deschis că Forţele Armate Ruse, care se ascund în spatele unor importante instalaţii energetice, bombardează Forţele Armate ale Ucrainei din sistemele de artilerie cu rază lungă".

"Declar responsabil că nu avem arme grele pe teritoriul centralei nucleare şi în zonele învecinate. Sper că delegaţia AIEA se va convinge de acest lucru", a subliniat el.

Şoigu a mai spus că de la jumătatea lunii iulie armata ucraineană "atacă în mod regulat infrastructura centralei nucleare Zaporojie" şi că din 18 iulie au fost înregistrate 29 de atacuri.

Lipsa accesului face imposibilă verificarea afirmaţiilor.

În schimb, furnizorul ucrainean de energie nucleară Energoatom a anunţat, vineri, că "armata rusă minte, manipulează şi denaturează realitatea la centrala nucleară Zaporojie diseminând doar informaţii despre vizita misiunii AIEA de care ar putea beneficia".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ATACA , FIINDCA SANT SMECHERI !!! SI VICLENI !!! CA SA VA FACA SA PLECATI , SI EI SA POATA OCUPA CENTRALA NUCLEARA , FARA PIERDERI IN SOLDATII LOR !!!!!!!!!!!! ASTFEL , LA IARNA , OR SA AIBE PARTE DE CALDURA , DE CARE AU MARE NEVOIE !!!!!!!!!!!!!!!! SCOPUL , SCUZA MIJLOACELE !!!!!!!!!!!! ORICE SARLATANIE , E VALABILA !!!!!!!!!!!! VOI RUSII , DACA SANTETI PROSTI , O SA CADETI IN CAPCANA LOR !!!!!!!!!!!!!! SI SANTETI PROSTI , RAU !!!!!!!!!!!! ADICA , BUNI LA INIMA CU DUSMANII FELURITI , CARE TRIMIT ARME SI MUNITIE UCRAINEI PE O PARTE , SI APOI ZBIARA CA VOR DE LA RUSI GAZE CAT MAI IEFTINE , PE DE ALTA PARTE !!!!!!!!!!!! PAI , STIU !!!!!!!! DACA ESTI BUN CU LUMEA , ESTI CONSIDERAT PROST !!!!!!!!!!!!!!!!! SI PUTIN , CHIAR E PROSTUL - PROSTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb