Serviciul de mobile banking al BRD a depăşit 160.000 de clienţi

Andrei Stan
Bănci-Asigurări / 7 septembrie 2015

Lansat în noiembrie 2013, serviciul de mobile banking MyBRD Mobile numără peste 160.000 de utilizatori şi este în topul celor mai descărcate 3 aplicaţii financiare din magazinele sistemelor de operare iOS, Android şi Windows Mobile, cu mai mult de 195.000 de descărcări până în prezent, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit statisticilor băncii, operaţiunile ordonate cel mai frecvent de utilizatorii MyBRD Mobile sunt plăţile interne (între conturile proprii), urmate de plata facturilor de utilităţi. Un utilizator activ BRD accesează serviciul de mobile banking în medie de 16 ori pe lună, media lunară a tranzacţiilor fiind de 4 tranzacţii per client, iar rata de utilizare, de 35%. Cei care accesează cel mai frecvent serviciul sunt utilizatorii de telefoane inteligente bazate pe sistemul iOS, urmaţi de posesorii de smart-phone-uri bazate pe sistemele de operare Windows şi Android.

"MyBRD Mobile le oferă clienţilor o modalitate de transfer unică pe piaţa bancară din România, transferul direct către un număr de telefon mobil. Beneficiarul plăţii poate ridica banii, imediat, de la orice agenţie BRD, chiar şi fără să fie deţinătorul unui cont bancar. Suplimentar, clienţii beneficiază de alte funcţionalităţi inovatoare, precum plata facturilor de utilităţi prin scanarea codului de bare şi transferurile prin coduri QR către alţi utilizatori MyBRD Mobile", se arată în comunicat.

În primele şapte luni ale anului 2015, utilizatorii au generat peste 430.000 de tranzacţii în aplicaţie, în creştere cu 20% faţă de întregul an 2014, valoarea tranzacţiilor fiind, în acelaşi interval, cu 60% mai mare decât cea înregistrată la finalul anului trecut.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD - Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienţi şi operează o reţea de 845 de unităţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb