SIEGFRIED MUREŞAN: "Excluderea lui Cristi Danileţ din magistratură este inacceptabilă"

G.B
Politică / 14 decembrie 2021

Siegfried Mureşan

Siegfried Mureşan

Decizia CSM de a-l exclude pe judecătorul Cristi Danileţ din magistratură este nejustificată, declară la RFI eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan. Secţia pentru judecători l-a sancţionat astfel pe magistrat pentru postările de pe TikTok, în care judecătorul executa mişcări de karate sau tundea un gard viu. Cristi Danileţ este unul dintre magistraţii cei mai vocali în ultimii ani împotriva modificării legilor justiţiei de către PSD, potrivit G4media.

Siegfried Mureşan consideră de neînţeles decizia CSM de a-l exclude pe judecătorul Cristi Danileţ din magistratură: "Inacceptabil şi nejustificat. Nu mi se pare justificat în niciun fel gestul făcut ieri împotriva judecătorului Cristian Danileţ, mai ales argumentul, mi se pare un pretext, este un argument slab şi nu are nicio legătură cu modul în care domnia sa şi-a îndeplinit misiunea, s-a achitat de sarcinile de serviciu".

În opinia sa, "faptul că a postat două filme pe o reţea de socializare, care nu aduc în nici un fel prejudicii modului în care domnia sa îşi face munca de magistrat, două filme care nu au nici un caracter care să ducă la vătămarea justiţiei sau chiar a judecătorului Cristian Danileţ, faptul că aceste două filme au fost folosite ca pretext pentru excluderea domniei sale din magistratură este de neînţeles, este inacceptabil. Mă bucur că domnia sa a făcut recurs".

Cristi Danileţ a fost exclus din magistratură în baza unui articol de lege care se referă la "manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu". Judecătorul anunţă că va face recurs la decizia CSM.

Cristi Danileţ este unul dintre magistraţii cei mai vocali în ultimii ani împotriva modificării legilor justiţiei de către PSD.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Parca justitia era independenta,sau voi aveti voie ca sunteti pnl usr isti

    1. Pentru voi, slugile psd, justiția este independentă numai dacă e sub talpa hoților din parlament și din guvern; altfel, cine nu este cu voi trebuie exclus din magistratură, pentru că încurcă planurile mafioților.

      Pentru voi, slugoii usr-isti borâti, justitia este independenta doar daca va lasa sa va drogati si sa distrugeti tot ce este normal.

    Tolomacul asta spune numai tampenii.

    este inacceptabila ca-i de-al vostru , al celor care dusmanesc Romania , asa cum esti si tu ardelean pofticios de cizma straina . ia-te de mana cu dancu , cu boc , rus ,maior , coldea , kovesi ,hava , lista-i intrerminabila si duceti-va unde va place la budapesta , berlin si lipsiti oamenii onesti de prezenta voastra .

    Roata politică ,, trage JUSTIȚIA " pe R O A T Ă ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb