Simon Peters, eToro: "Bitcoin oscilează în timp ce piaţa îşi ţine respiraţia"

Bănci-Asigurări / 27 noiembrie 2023

Simon Peters, eToro: "Bitcoin oscilează în timp ce piaţa îşi ţine respiraţia"

Bitcoin nu a reuşit să înregistreze vreo creştere de la o săptămână la alta, după o oarecare volatilitate pe parcursul ultimelor şapte zile. Cel mai mare criptoactiv din lume a început săptămâna trecută tranzacţionându-se în jurul valorii de 36.800 de dolari şi a înregistrat pierderi la mijlocul săptămânii, coborând la aproximativ 35.300 de dolari. Apoi şi-a revenit, revenind la poziţia de la începutul săptămânii, iar acum se tranzacţionează din nou în jurul valorii de 36.800 de dolari.

Ether a avut o săptămână mai bună, crescând cu aproximativ 1,8%. Acesta a început tranzacţionarea saptamâna trecută la puţin peste 1.980 de dolari şi a înregistrat, de asemenea, pierderi la începutul săptămânii, coborând până la aproximativ 1.910 dolari, dar şi-a revenit puternic pentru a se tranzacţiona în această dimineaţă la puţin sub 2.020 dolari.

În ce priveşte alte criptoactive de pe piaţa cripto, Axie Infinity a înregistrat o săptămână de câştiguri puternice, cu o creştere de aproximativ 11,2%. Tokenul pentru jocuri şi-a văzut preţul revenit la viaţă după ce s-a raportat că numărul de utilizatori activi pe platformă a crescut din nou.

Săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta pare mai liniştită în ceea ce priveşte evenimentele de pe agendă. Bitcoin a continuat să fie în centrul atenţiei pentru mulţi investitori, în timp ce speculaţiile şi zvonurile privind ETF-urile continuă să fie în centrul atenţiei.

Miercuri vom vedea cele mai recente perspective economice ale OCDE (Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică), care pot oferi o perspectivă asupra sănătăţii economiei globale. Deşi este puţin probabil să mişte considerabil cadranul pentru pieţe, datele OCDE pot fi un barometru util pentru investitorii care au în vedere o perspectivă macro.

Speculaţiile cu privire la ETF-uri guvernează în continuare mişcările unor pieţe precum cea a bitcoin în acest moment, existând zvonuri potrivit cărora instituţii importante continuă să se întâlnească cu autorităţile de reglementare înaintea unui potenţial start pentru o nouă piaţă de tranzacţionare a criptoactivului. Ca atare, Bitcoin continuă să se menţină la acelaşi nivel , după câteva săptămâni de creştere semnificativă a preţului.

Noutăţi care ne-au atras atenţia

Dificultatea mineritului de Bitcoin atinge un nou maxim istoric

Dificultatea mineritului de Bitcoin a atins un nou maxim istoric, potrivit datelor BTC.com. Aceasta a crescut constant în 2023, deoarece puterea de calcul a reţelei a crescut odată cu numărul de mineri şi deţinători.

Un expeditor de Bitcoin plăteşte o taxă record

Un expeditor de bitcoin a plătit o taxă care stabileşte un nou record pe blockchain, achitând 3,1 milioane de dolari în comisioane de tranzacţie. Portofelul expeditorului a fost creat cu doar câteva minute înainte de tranzacţie, destinatarul primind doar 55,78 din cei 139,42 bitcoin trimişi iniţial.

Mark Cuban vede valoarea blockchain pentru piaţa imobiliară

Omul de afaceri miliardar Mark Cuban a declarat că blockchain ar putea revoluţiona piaţa imobiliară. Antreprenorul a declarat că tehnologia blockchain ar putea fi folosită pentru a automatiza şi securiza tranzacţiile imobiliare şi pentru a gestiona proiecte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb