Simonis: "Adoptăm în plen proiectul prin care se interzic păcănelele"

T.B.
Politică / 9 aprilie

Simonis: "Adoptăm în plen proiectul prin care se interzic păcănelele"

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, anunţă că în şedinţa de marţi a plenului va fi adoptat proiectul de lege prin care se interzic jocurile de noroc în localităţile care au sub 15.000 de locuitori, conform agerpres.

Potrivit sursei, "Astăzi industria jocurilor de noroc, industria păcănelelor va suferi prima mare înfrângere în Parlamentul României. Voi convoca patru comisii, în paralel cu şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, pentru a dezbate în regim de urgenţă prima lege împotriva industriei păcănelelor, această industrie care nenoroceşte familii, distruge destine şi care face extrem de mult rău României. În sesiunea de vot final de astăzi vom adopta această lege care va presupune că în peste 90% din localităţile din România nu se va mai putea desfăşura acest tip de activitate, vor dispărea păcănelele, jocurile de noroc", a declarat Simonis la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că acesta este doar primul proiect pe acest subiect care va fi adoptat şi vor mai urma şi altele, adaugă sursa menţionată: "Este o lege care închide toate păcănelele în localităţile care au sub 15.000 de locuitori, măreşte amenzile substanţial şi în perioada următoare vom trece pe repede înainte şi vom vota şi celelalte legi care sunt depuse în Parlament, indiferent că vorbim de reglementarea şi eliminarea din marile oraşe, dar vrem să vedem şi cum reacţionează industria cu prima lege. Această lege reglementează şi stipulează foarte clar că în 10 zile de la intrarea în vigoare nu se mai poate desfăşura acest tip de activitate în localităţile care au sub 15.000 de locuitori. Această industrie face foarte mult rău României, distruge destine, nenoroceşte familii, desparte familii, oamenii mor din cauza asta, din cauza lăcomiei unora care doresc să se îmbogăţească", a spus Simonis.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor a menţionat că se duce o bătălie cu o industrie care are o piaţă de câteva miliarde de euro, care are cei mai buni avocaţi şi care are cei mai buni specialişti în a identifica anumite erori, transmite agerpres.

"Mai important decât să facem o lege rapid este să facem o lege bună. Ne-am asigurat că ceea ce facem astăzi este inatacabil şi de nespeculat de către cei care au foarte mulţi bani şi cu care ne luptăm noi astăzi, dar banii lor nu sunt bani curaţi, sunt bani pierduţi de oameni care îşi distrug destinele", a conchis Simonis, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. "Această industrie face foarte mult rău României, distruge destine, nenoroceşte familii, desparte familii, oamenii mor din cauza asta, din cauza lăcomiei unora care doresc să se îmbogăţească..."

    Daca are localitatea mai mult de 15000 locuitori, respectiv are 15001, nu mai aveti restrictii morale, se pot distruge familii si destine la liber, sa manaca si gura voastra o sp__a cinstita.  

    Voi sunteti proxeneti nu oameni politici!!! 

    Hai mancatias, care vii sa iti dau o tara la produs...Le faci ce vrei la fraieri daca imi dai si mie ceva...

    FMMV 

    Ca sa impacati si fraierii si spaguitorii propun umatoarea formulare a legii de combatere a pacanelelor: ...sa se interzica pacanelele in localitatile fara locuitori.

    Mi se pare cel mai corect. Puteti incasa lobby in numerar in continuare si le scoateti ochii si la fraieri si le spuneti ca ati luat "masuratori". Ziceti "masuratori" ca si asa e multi si fraieri si nu intelege.

    Cinstea si dreptatea o puteti pune pres la intrarea in Sparlament, sa se stearga cu ea pe talpa alesii neamului. 

    Lupta asta cu industria pacanelelor se duce cu buzunarele la inaintare. Ati deschis buzunarele si vreti sa vedeti cine este mai convingator.

    Misto faza din filmul Matilda: "Ne intelegem noi ca de obicei" si organul raspunde "De data asta ne intelegem mai bine ca de obicei".

    Pacanelele trebuie interzise si gata. Fara comentarii. 

    În sesiunea de vot final de astăzi vom adopta această lege care va presupune că în peste 90% din localităţile din România nu se va mai putea desfăşura acest tip de activitate, vor dispărea păcănelele, jocurile de noroc"

    Suna bine 90% dar numai cand dai din gura, nu reprezinta 90% din populatia Romaniei. Populatia Romaniei este concentrata in orase si in localitati cu peste 15.000 locuitori. 

    Tocmai acum cand ati furat si devalizat bugetul?

    Cand inflația si deficitul bugetar au atins cote alarmante, voi v-ați gasit sa jumulti gaina care face oua de aur. 

    Aveti si voi un studiul de impact? De ce 15000 de locuitori si nu 20000... sau poate 10000 ar fi fost mai bine?

    PNDSL si i vers PSDNL este doar o adunătură de pafaristi, diletanți și habarnisti!  

    PSD ne minte cu nerușinare. Cică au eliminat jocurile de noroc în satele pustii sub 15000 de locuitori. Chiar ne luați de prosti ? De ce nu le interziceți total, inclusiv pe cele on line. Degeaba le închideți pe cele fizice pentru ca minorii joaca on line. În săli nu au acces minorii dar aceștia întra on line. Sau asta se urmărește sa ii mute în on line ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb