Skanska a vândut două clădiri de birouri în Bucureşti, cu 97 de milioane de euro

S.B.
Companii #Construcţii / 14 decembrie 2020

Skanska a vândut două clădiri de birouri în Bucureşti, cu 97 de milioane de euro

Skanska a vândut clădirile de birouri Campus 6.2 şi Campus 6.3, situate în Bucureşti, către S IMMO AG, o companie imobiliară cu sediul în Austria. Aceasta este prima achiziţie a S IMMO AG de la Skanska şi, totodată, cea mai mare tranzacţie a Skanska pe piaţa românească de până acum, potrivit unui comunicat al companiei.

Campus 6.2 şi 6.3 reprezintă faza 2 din complexul de birouri Campus 6,situat în zona de Centru-Vest a Bucureştiului. Cele două clădiri au o suprafaţă închiriabilă de aproape 38.000 de mp şi 463 de locuri de parcare. În prezent, clădirile sunt închiriate în proporţie de 99%, de către companii reputabile,precum Microsoft şi Societe Generale European Business Services.

Este cea de a cincea vânzare pe care Skanska România o face în 9 ani de existenţă pe piaţa locală, iar caracteristicile unice ale proiectului transformă Campus 6 într-o destinaţie care atrage clienţi din variate domenii. Prin complexul Campus 6 a fost creat un spaţiu care îmbină un mediu de lucru sănătos cu zone de relaxare şi care facilitează accesul la o gamă completă de servicii la cele mai înalte standarde puse la dispoziţie de World Class, Easybox, Total Wash, Help Net şi Lagardère.

"Vanzarea celor doua cladirieste una cu totul speciala. Este una dintre cele mai mari tranzactii din Romania, in contextul global in care inca ne aflam, cea mai mare tranzactie pentru Skanska, pe piata locala si prima incheiata cu S IMMO AG, de catre Skanska, la nivel global. Ne concentram mereu in a construi parteneriate longevive, iar in cazul Campus 6.2 si 6.3 am inceput seria acestora impreuna cu Microsoft si Societe Generale European Business Services si continuam acum cu S IMMO AG. Sa avem apoape de noi astfel de companii ca si parteneri de business ne face extrem de mandri si ne da o energie tare buna in a ne mentine ritmul sustenabil de dezvoltare a businessului, in Romania. Multumesc intregii echipe de proiect si colegilor implicati in aceasta tranzactie pentru ca intotdeauna fac "posibilul" din ceea ce cateodata pare foarte greu de realizat", a declarat Aurelia Luca, Vicepreşedinte Executiv al Operaţiuniunilor din România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE

Faza a doua a Campus 6, proiectată de Westfourth Architecture, cuprinde două clădiri de birouri clasa A cu 11 etaje.

''Campus 6.2 şi 6.3 vin în completarea portofoliului nostru de clădiri clasa A din Bucureşti. Suntem convinşi în totalitate că piaţa de birouri din capitala României va continua să crească puternic, după o oarecare stagnare cauzată de pandemie. Odată finalizate, cele două proprietăţi vor adăuga valoare pe termen lung portofoliului S IMMO din regiunea CEE şi vor avea un impact pozitiv asupra veniturilor'', a spus Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administraţie al S IMMO AG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb